Koodilla "kehonyt" saat koko valmennuksen 38 euron alennuksella

Työkalut pysyvään kehonhuoltoon
-verkkovalmennus

Yksinkertainen ja kokonaisvaltainen kehonhuolto-ohjelma: selkäranka kuntoon, monipuolista venyttelyä, lisää toimintakykyä ja vähemmän kiputiloja.

 • Valmentajien itse käyttämät liikkeet: täydellinen työkalupakki toimivilla koko kehon harjoituksilla loppuelämän kehonhuoltoon.
 • Harjoituksia, jotka pitäisi löytyä jokaisen arjesta ja jotka yhdistät helposti muun harjoittelun yhdeksi tärkeimmäksi osaksi. Liikkeet onnistuvat ajasta ja paikasta riippumatta - ilman ylimääräisiä välineitä.
 • Valmennus sopii sinulle, jos olet liikunnallinen, sekä aktiivinen tai jos et liiku juuri lainkaan. Haluat syventää osaamisesi kehonhuoltoharjoittelussa ja oppia miten keho pysyy toimintakykyisenä.
 • Vastalääke nykykulttuurin passiivisuudelle: saa elämänlaatusi takaisin tai pidennettyä sitä vuosiksi.

Varaa paikkasi nyt ja saat valmennuksen kaikki materiaalit heti käyttöösi!

Lue eteenpäin, jos haluat tietää kuinka lisäät kokonaisvaltaisesti koko kehon toimintakykyä ja liikkuvuutta kotoa käsin ilman erillisiä välineitä

Nyky-yhteiskunnassa kehonhuollon merkitys on vain kasvanut. Huoltaville toimenpiteille on elimistössä jo huutava tarve, sillä päivittäinen elomme ja olomme on yhä enemmän staattista ja yksipuolista. Emme haasta liikkuvuuttamme tarpeeksi ja päivittäiset asennot ovat usein kehoa jumittavia. 

Usein jopa ihmiset, jotka käyvät treenaamassa kuntosalilla treenaavat niin sanotusti helppoja liikkeitä tai vääränlaista treeniohjelmaa, joka aiheuttaa keholle vain lisää jumeja. Heillä aktiivinen liike ei lisää liikkuvuutta yhtään enempää kuin mitä passiivisilla ihmisillä. Suurimmalla osalla liikkuvista ihmisistä on siis todellisuudessa suurin tarve kehonhuollolle. Ei välttämättä voimaharjoittelulle, kestävyydelle tai nopeudelle. Keho pitäisi ensin saada toimintakykyiseksi, jonka jälkeen on turvallista ja miellyttävää rakentaa lisää voimaa ja kestävyyttä. 

Epätasapainotilaa ilmenee kuitenkin myös niillä, jotka eivät liiku tarpeeksi tai juuri ollenkaan. Päästäänkin kysymykseen: Minkä takia yksi tärkein asia, eli kehonhuollon ja liikkuvuuden ylläpitäminen unohtuu, jää vähäiselle tai jopa ihan kokonaan tekemättä?

Väitämme syyksi sen, että sitä ei vain yksinkertaisesti arvosteta tarpeeksi. Tai ollenkaan. Kehonhuoltoharjoittelun puuttumisen harvoin huomaa hetkissä ja arjessa, kunnes vasta vuoden päästä tajuaa, että käsi ei enää nousekkaan kurottamaan aamuisin kahvimukia korkeimmalta hyllyltä, selkä jomottaa ja kenkien laitto tuottaa yhä enemmän hikikarpaloita otsalle.

Yksinkertaisesti asiat, joita arvostamme on niitä asioita, joiden eteen teemme töitä. Esimerkiksi työ ja parisuhde. Moni ei ole ymmärtänyt kehonhuollon tärkeyttä, vaikka se on kaikista harjoitteluista ja fyysisistä aktiviteeteista tärkein osa-alue.

Siispä tartuimme haasteeseen ratkaisun kera ja loimme Työkalut pysyvään kehonhuoltoon -valmennuksen joka on täydellinen esimerkki "Elä kuin opetat" -kokonaisuudesta. Valmennuksen, joka toimii vastalääkkeenä nykykulttuurin passiivisuudelle. Me valmentajina käytämme valmennuksen työkalupakkia päivittäin ja vuodesta toiseen.

Halusimme kasata toimivat, kokonaisvaltaiset ja kaikille sopivat kehonhuoltoharjoitteluohjeet loppuelämän työkalupakiksi, jolla hoidat kehonhuoltoa monipuolisesti saaden elämänlaatusi takaisin tai pidennettyä sitä vuosiksi.

Riippumatta siitä minkä kuntotasoinen olet, pystyt aloittamaan kehonhuoltoharjoittelun. Valmennuksen avulla saat kokonaisvaltaisesti kehoa auki ja toimintakykyä lisää. Selkärankaa elvytettyä, niveliä, sekä liikeratoja parannettua. Vähennettyä kaikkia kehon kiputiloja - eli monipuolisesti kehoon toimintakykyä ja liikettä takaisin lyhyillä, päivittäisillä harjoituksilla. Ja kaikki tämä kotoa käsin, ilman lisävälineitä.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, Työkalut pysyvään kehonhuoltoon -valmennus sopii juuri sinulle

 • Haluat ylläpitää kehosi toimintakyä tai saada sitä lisää.
 • Haluat koko keholle lisää liikkuvuutta.
 • Haluat selkärangalle elvytystä ja lisää joustoa.
 • Koet kiputiloja, liikerajoitteita tai ongelmia tietyllä alueella ja haluat niihin apua ja lievitystä.
 • Haluat lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.
 • Haluat syventää osaamisesi kehonhuoltoharjoittelussa ja oppia miten keho pysyy toimintakykyisenä vuosia.
 • Et liiku juuri lainkaan, teet istumatyötä tai olet muuten arjessasi passiivinen.
 • Olet aktiivinen ja liikunnallinen, mutta kehonhuolto unohtuu ja jää usein tekemättä.
 • Haluat helposti kotona toteutettavat ohjeet ja ohjatut harjoitukset, jotka eivät ole aikaan tai paikkaan sidonnaisia.
 • Haluat toimivat, selkeät ja yksinkertaiset ohjeet, joita voit noudattaa loppuelämäsi.
 • Haluat tukea arjessa jaksamista ja arjen toimintoja.
 • Haluat ehkäistä tuki- ja liikuntaelinsairauksia.
 • Haluat tehdä monipuolisia kehonhuoltoharjoituksia ilman välineitä. Tai haluat oppia miten saat mahdollisesti kotoa löytyvästä putkirullasta tai kipukoukusta kaiken hyödyn irti.

Lähde mukaan ja saat kokonaisvaltaisen työkalupakin loppuelämän kehonhuoltoon!

Koodilla "kehonyt" saat koko valmennuksen 38 euron alennuksella

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 77€
 • Varaa paikkasi nyt ja saat kaikki valmennuksen materiaalit heti käyttöösi!
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Muista, että saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Mitä kaikkea saat Työkalut pysyvään kehonhuoltoon -valmennuksessa?

 • Koko kehon venyttelyohjeet, jolla pidät huolta lihaksistasi.
 • Kolme erittäin tehokasta selkärangan toiminnallisuutta parantavaa harjoitusta, jolla parannat elastisuutta.
 • Hengitysharjoituksia, joilla parannat toimintakykyä ja rentoutta. Oikein ja laadukkaasti hengittämällä on stressiä ja hermostoa rauhoittava vaikutus.
 • Helpon kotijoogan joogaopettajan ohjaamana, jolla saat apua rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja stressin purkuun.
 • Ohjeet, joilla halutessasi käytät kehonhuoltovälineitä, esimerkiksi putkirullaa ja kipukoukkua oikein ja turvallisesti niin, että saat niistä kaiken hyödyn irti.
 • Ohjeet kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon, joita voit noudattaa viikottain ja vuosi toisensa jälkeen. Materaalit jäävät sinulle pysyvästi käyttöön.
 • 3 valmentajan tuen kysymyksiä ja neuvoja varten. Lisäksi ympärillesi kannustavan ryhmätsempin ja vertaistuen valmennuksen sisäisessä Facebook-ryhmässä muiden osallistujien kanssa.
 • Henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat heti käytettävissäsi.
 • 100% tulostakuun koko valmennuksen ajaksi: jos et saanut tuloksia, saat kaikki rahasi takaisin. Haluamme, että saat tuloksia, etkä haaskaa aikaasi.

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat 100% tulostakuun

Jos treenaat kanssamme kolme viikkoa ja et saa tuloksia, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita.

Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

Syy siihen, miksi tästä valmennuksesta kannattaa maksaa

Saat tiivistettynä nämä asiat valmennuksessa:

 • Videosarja, jossa valmennuksen liikkeet ja harjoitteet opetellaan ja omaksutaan ennen omatoimista harjoittelua (Arvo 200€)

  Kaikki valmennuksen liikkeet, harjoitteet ja harjoitukset on opastettu selkeiden videoiden avulla. Opit liikkeiden suoritustavat ja tekniikat seuraamalla videoilta helposti omaksuttavia ohjeita. Tämän jälkeen voit tehdä kehonhuoltoharjoittelua hyvillä mielin, kun tiedät, että saat liikkeistä varmasti täyden tehon ja hyödyn irti!

 • Kokonaisvaltainen työkalupakki loppuelämän kehonhuoltoon (Arvo 395€)

  ”Elä kuin opetat” -kokonaisuus, jossa 3 valmentajan viisi-osainen työkalupakki loppuelämän kehonhuoltoon. Harjoituksia, joita valmentajat käyttävät itsekkin viikottain ja vuodesta toiseen. Työkalupakki sisältää tärkeimmät osa-alueet kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon tukien toisiaan.

  Saat kehoa auki, toimintakykyä lisää, selkärankaa elvytettyä, joustoa, parannettua niveliä ja liikeratoja ja vähennettyä kiputiloja. Monipuolisesti kehoon lisää toimintakykyä ja liikettä lyhyillä, päivittäisillä harjoituksilla.

 • 3 valmentajan tuki ja apu (Arvo 300€)

  Mukana on kolme valmentajaa, jotka ovat valmennuksen suljetussa Facebook-ryhmässä vastaamassa kysymyksiisi sekä tukemassa ja auttamassa askarruttavissa kysymyksissä.

  Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

...eli jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen, se olisi 895 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa, vaan saat valmennuksen nyt vain 77 eurolla!

Aloita kehonhuoltoharjoittelu kokonaisvaltaisesti noudattaen samoja työkaluja, joita valmennuksen valmentajat käyttävät viikottain!

Valmennuksen hinta on vain 77€

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Valmennuksen koko hinta on siis 77 euroa.

Saat myös 100% tulostakuun koko valmennuksen ajalle. Jos et näe tuloksia, tai ole tyytyväinen valmennuksen materiaaleihin, saat rahasi takaisin täysimääräisenä ilman turhia uteluita.

Valmennuksen koko hinta on vain 77€

Koodilla "kehonyt" saat koko valmennuksen 38 euron alennuksella

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN
 • Varaa paikkasi nyt ja saat kaikki valmennuksen materiaalit heti käyttöösi!
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Smartum-seteleiden, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Muista, että saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Saat 3 valmentajaa mukaasi auttamaan ja tsemppaamaan sinua

Valmentajinasi tässä valmennuksessa toimivat hyvinvoinnin ammattilaiset
Teemu Eloranta, Samuli Perälä ja Annika Rouvinen.

Teemu Eloranta
Ravintoterapeutti, urheiluhieroja, fitness- ja fysiikkavalmentaja
"Olen ehtinyt työskennellä hierojana ja urheiluhierojana 15 vuotta. Tiedän, että ihmisen hyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä, kuten liikunnasta, ruoansulatuksesta, unesta, yleisestä ravitsemuksen tasosta- ja aktiivisuudesta, sekä sisäisestä ajatusmaailmasta. Tämän vuoksi ihmisen laaja-alainen hyvinvointi on ollut aina suurena mielenkiinnon kohteenani ja tärkeässä roolissa myös verkkovalmennuksissamme."

Annika Rouvinen
Joogaohjaaja
"Monipuolinen liikkuminen on kuulunut elämääni lapsesta asti mm. hevosharrastuksen, fitness-kilpailujen, kuntosalin ja tanssin muodossa. Joogan aloitin 90-luvulla. Kehon rääkkäämisen tilalle tuli myöhemmin lempeys omaa kehoa kohtaan ja halu löytää ja tuntea liikkeen kautta myös jotain syvempää. Jooga on tehnyt minusta eheämmän, herkemmän, lempeämmän, intuitiivisemman ja tietoisemman."

Samuli Perälä
Liikunnanohjaaja, Personal trainer, fysiikkavalmentaja, urheilu- ja ravintovalmentaja
"Vaikka olen toiminut työssäni usein huippu-urheilijoiden valmentajana, kiinnostukseni ratkaista ongelmia ihan tavallisen ihmisen arjessa on tullut koko ajan tärkeämmäksi. Perhe-elämä, työntäyteinen arki ja sen tuomat haasteet liikunnan ja ravinnon suhteen ovat tuttuja. Intohimoni on ollutkin löytää toimivia arjen ratkaisuja kokonaisvaltaisen terveyden edistämiseksi."

Satojen henkilökohtaisten asiakkaiden kanssa olemme nähneet mikä toimii ja mikä ei. Sen jälkeen on ollut helppoa tiivistää toimivat palaset yksinkertaiseen kokonaisuuteen.

Siispä loimme kaikille sopivan, kotona tehtävän Työkalut pysyvään kehonhuoltoon -valmennuksen, jolla harjoitat kehonhuoltoa täydellisesti ottaen huomioon kaikki tärkeät osa-alueet.

Tämä jos jokin on "Elä kuin opetat" -kokonaisuus, sillä valmennuksen kaikki harjoitukset ovat sellaisia, joita me valmentajat noudatamme viikottain ja vuodesta toiseen.

Mitä tämä valmennus oikein pitää sisällään?

Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan. Valmennusalustalta löydät heti kaikki valmennuksen materiaalit ja viisi eri osiota.

Valmentajat ovat mukana valmennuksen Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin. Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin niitä tarvitset. Materiaalit ovat videoina ja teksteinä ja ne pystyy katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

 • Osio 1: Venyttely

  16 liikkeen täydellinen koko kehon venyttely, jolla pidetään huolta lihaksista. Venyttelyohjelmaa suositellaan tekemään läpi kerran viikossa tai useammin. 

 • Osio 2: Selkärangan elvytys

  Selkärangan elvytystä ja elastisuuden parantamista. Saat kolme erittäin tehokasta selkärangan toiminnallisuutta parantavaa harjoitusta, joita suositellaan tekemään kerran viikossa tai useammin.

 • Osio 3: Hengitysharjoitukset

  Ilman hengitystä emme pärjää kuin muutaman minuutin. Siksi osio on niin tärkeä. Minkälainen on meidän yksi yksittäinen hengitys? Yhden hengityksen laadulla ja sen paranemisella on suuri vaikutus elämään, toimintakykyyn ja rentouteen. Oikein ja laadukkaasti hengittämällä on stressiä ja hermostoa rauhoittava vaikutus.

  Tehdään 3 erilaista hengitysharjoitusta. Kaksi istuen ja yksi maaten. Hengitysharjoituksia suositellaan tekemään vähintään yksi hengitysharjoitus viikossa.

 • Osio 4: Helppo kotijooga

  Laskeudu lempeästi oman kehosi äärelle. Joogaopettaja Annika ohjaa Yin-tyylisen harjoituksen, jossa tekniikat opetetaan erikseen ja varsinaisen joogan voi tehdä suoritusvideon mukana. Helpolla kotijoogalla saat apua rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja stressin purkuun.

 • Osio 5: Extra - Välineillä tapahtuva kehonhuolto

  Tätä valmennusta varten ei tarvitse ostaa mitään erillisiä välineitä, ellet välttämättä halua. Kehonhuoltoa harjoitetaan kokonaisvaltaisesti myös ilman välineitä.

  Jos sinulta löytyy kotoasi kehonhuoltoon sopivia välineitä, niin opetamme kuinka käytät niitä ennen kaikkea oikein ja turvallisesti. Miten saat parhaimman hyödyn putkirullasta, triggeripallosta, tens-kotihierontalaitteesta ja kipukoukusta. 

Koodilla "kehonyt" saat koko valmennuksen 38 euron alennuksella

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 77€
 • Varaa paikkasi nyt ja saat kaikki valmennuksen materiaalit heti käyttöösi!
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Smartum-setelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Kaikki maksuvaihtoehdot löydät kassasivulta.
 • Muista, että saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Lue usein kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin!

 • q-iconMiten valmennus toimii käytännössä?

  Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan. Valmennusalustalta löydät heti kaikki valmennuksen materiaalit ja viisi eri osiota.

  Valmentajat ovat mukana valmennuksen Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin. Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin niitä tarvitset. Materiaalit ovat videoina ja teksteinä ja ne pystyy katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

 • q-iconPelkään tekeväni monet liikkeistä väärin. Uskallanko silti osallistua valmennukseen?

  Uskallat. Näytämme valmennuksen materiaalivideoissa miten jokainen liike tehdään oikein (myös hengitysharjoitukset), jotta saat parhaan hyödyn irti ohjelmasta. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja helppoja, mutta silti todella toimivia. 

  Myös esimerkiksi helpon kotijoogan liikkeet ensin opetellaan ennen kuin siirrytään itse harjoituksen pariin. Olemme valmentajinasi tukena ja apuna koko valmennuksen ajan, joten autamme jos jokin askarruttaa.

 • q-iconMitä valmennus tiivistetysti pitää sisällään?

  5 eri osiota, jotka ovat yhdessä täydellinen työkalupakki loppuelämän kehonhuoltoon.

  Venyttely: Koko kehon venyttely
  Selkärangan elvytys: 3 tehokasta selkärangan toiminnallisuutta parantavaa harjoitusta
  Hengitysharjoitukset: 3 harjoitusta, joilla stressiä ja hermostoa rauhoittava vaikutus
  Helppo kotijooga: Yin-tyylinen harjoitus, jolla apu rentoutumiseen ja stressin purkuun
  Välineillä tapahtuva kehonhuolto: Käytä kehonhuoltovälineitä turvallisesti oikein

 • q-iconEn ole aiemmin pitänyt huolta kehonhuollostani. En taivu, enkä veny. Voinko silti osallistua valmennukseen?

  Ilman muuta voit. Nyt on korkea aika aloittaa ja mikä olisikaan parempaa kuin tämän täydellisen ja kokonaisvaltaisen työkalupakin avulla, joka ottaa huomioon kaikki osa-alueet. Kehonhuoltoharjoittelun pystyy aloittamaan olit sitten minkä kuntotasoinen tahansa.

  Eli valmennus sopii aivan kaikille. Ja väitämme, että ei vain sovi, vaan valmennuksen ohjeita pitäisi jokaisen myös noudattaa. Viikottaisilla harjoituksilla saat kehoa auki, lisää toimintakykyä, elvytettyä selkärankaa, parannettua niveliä ja liikeratoja, sekä vähennettyä kiputiloja.

 • q-iconMitä jos en koe valmennusta toimivaksi? Menetänkö rahani?

  Haluamme, että saat mahdollisimman suuren hyödyn ja avun valmennuksesta, joten valmennuksella on täysi tyytyväisyystakuu. Jos siis koet, että valmennus ei tuonut sinulle tuloksia sen aikana, palautamme rahasi. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

  Sääntöjen puitteissa emme voi kuitenkaan muuttaa työnantajan tarjoamaa verotonta etua rahaksi (esimerkiksi Smartum).

 • q-iconKuuluuko valmennukseen ruokavalio?

  Ei kuulu.

  Kannattaa asennoitua niin, että laittaa ensin liikunnan tai syömisen kuntoon, ei molempia yhtäaikaa. Tässä tapauksessa liikunnan osa-alueen, eli kehonhuollon. Onnistumisen todennäköisyys on huono, jos yrittää muuttaa useita asioita samanaikaisesti.

 • q-iconTarvitseeko minun hankkia jotain välineitä, että treeniohjelman toteuttaminen on mahdollista?

  Ei tarvitse. Kaikki liikkeet tehdään oman kehon painolla, ilman mitään ylimääräisiä välineitä. 

  Liikkeiden tekeminen onnistuu missä tahansa liikutkin: kotona, työpaikalla tai vaikka reissun päällä! Käymme kuitenkin viidennessä osiossa extrana läpi yleisimmät kehonhuoltovälineet. Jos haluat käyttää jotain kyseisistä välineistä, niin valmennuksen läpikäytyäsi myös tiedät miten käytät välineitä oikein ja turvallisesti saaden niistä parhaimman hyödyn.

 • q-iconEntä jos harrastan liikuntaa, pitääkö minun muuttaa liikkumistottumuksiani johonkin suuntaan?

  Ei tarvitse! Tämä valmennus onkin mitä mainioin lisä liikunnallisen ihmisen arkeen. Myös toki sellaisen, joka ei harrasta liikuntaa juuri lainkaan.

  Valmennuksen ohjeet yhdistät yhtenä tärkeimpänä osana muun harjoittelusi yhteyteen ja viikottaiseksi rutiiniksi.

Oletko valmis lähtemään mukaan ja saamaan kokonaisvaltaisen työkalupakin loppuelämän kehonhuoltoon?

Koodilla "kehonyt" saat koko valmennuksen 38 euron alennuksella

KYLLÄ, HALUAN ALOITTAA KEHONHUOLTOTREENIT HINTAAN 77€
 • Varaa paikkasi nyt ja saat kaikki valmennuksen materiaalit heti käyttöösi!
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Smartum-setelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Muista, että saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@8viikkoa.fi