Työkalut pysyvään kehonhuoltoon

 • Yhdistä kehonhuoltoharjoittelu helposti muun harjoittelun yhdeksi tärkeimmäksi osaksi. Liikkeet onnistuvat kotona ajasta ja paikasta riippumatta - ilman ylimääräisiä välineitä.
 • Valmennus sopii sinulle, olit sitten liikunnallinen tai jos et liiku juuri lainkaan. Syvennät osaamisesi kehonhuoltoharjoittelussa ja opit miten keho pysyy toimintakykyisenä.
 • Vastalääke nykykulttuurin passiivisuudelle: saa elämänlaatusi takaisin tai pidennettyä sitä vuosiksi.
 • Jos vietät tällä hetkellä enemmän aikaa kotona sisätiloissa, on nyt täydellinen hetki pitää huolta kaikista tärkeimmästä asiasta - omasta kehostasi. Se kiittää sinua toimintakyvykkyydestään, kun tilanne taas normalisoituu.
 • Mukana jo yli 1800 osallistujaa!

Katso tästä esimakua valmennuksesta:

Lue eteenpäin, jos haluat tietää kuinka lisäät kokonaisvaltaisesti koko kehon toimintakykyä ja liikkuvuutta

Nyky-yhteiskunnassa kehonhuollon merkitys on vain kasvanut. Huoltaville toimenpiteille on elimistössä huutava tarve, sillä päivittäinen elomme ja olomme on yhä enemmän staattista ja yksipuolista. Emme haasta liikkuvuuttamme tarpeeksi ja päivittäiset asennot ovat usein kehoa jumittavia.

Tämä on korostunut entisestään viime viikkojen hallitsevan ja ikävän koronatilanteen vuoksi. Sisätiloissa vietetään enemmän aikaa, etätyöt ovat tulleet monelle tutuiksi ja harrastukset ovat tauolla.

Usein jopa ihmiset, jotka käyvät kuntoilemassa treenaavat niin sanotusti helppoja liikkeitä tai vääränlaista treeniohjelmaa, joka aiheuttaa keholle vain lisää jumeja. Heillä aktiivinen liike ei lisää liikkuvuutta yhtään enempää kuin mitä passiivisilla ihmisillä. Suurimmalla osalla liikkuvista ihmisistä on siis todellisuudessa suurin tarve kehonhuollolle. Ei voimaharjoittelulle, kestävyydelle tai nopeudelle. Keho pitäisi ensin saada toimintakykyiseksi, jonka jälkeen on turvallista ja miellyttävää rakentaa lisää voimaa ja kestävyyttä. 

Epätasapainotilaa ilmenee kuitenkin myös niillä, jotka eivät liiku tarpeeksi tai juuri ollenkaan. Päästäänkin kysymykseen: Minkä takia yksi tärkein asia, eli kehonhuollon ja liikkuvuuden ylläpitäminen unohtuu, jää vähäiselle tai jopa ihan kokonaan tekemättä?

Väitämme syyksi sen, että sitä ei vain yksinkertaisesti arvosteta tarpeeksi. Tai ollenkaan. Kehonhuoltoharjoittelun puuttumisen harvoin huomaa hetkissä ja arjessa, kunnes vasta vuoden päästä tajuaa, että käsi ei enää nousekkaan kurottamaan aamuisin kahvimukia korkeimmalta hyllyltä, selkä jomottaa ja kenkien laitto tuottaa yhä enemmän hikikarpaloita otsalle.

Yksinkertaisesti asiat, joita arvostamme on niitä asioita, joiden eteen teemme töitä. Esimerkiksi työ ja parisuhde. Moni ei ole ymmärtänyt kehonhuollon tärkeyttä, vaikka se on kaikista harjoitteluista ja fyysisistä aktiviteeteista tärkein osa-alue.

Siispä tartuimme haasteeseen ratkaisun kera ja loimme Työkalut pysyvään kehonhuoltoon -valmennuksen. Valmennuksen, joka toimii vastalääkkeenä nykykulttuurin passiivisuudelle. Me valmentajina käytämme valmennuksen työkalupakkia päivittäin ja vuodesta toiseen.

Halusimme kasata toimivat, kokonaisvaltaiset ja kaikille sopivat kehonhuoltoharjoitteluohjeet loppuelämän työkalupakiksi, jolla hoidat kehonhuoltoa monipuolisesti saaden elämänlaatusi takaisin tai pidennettyä sitä vuosiksi.

Riippumatta siitä minkä kuntotasoinen olet, pystyt aloittamaan kehonhuoltoharjoittelun. Valmennuksen avulla saat kokonaisvaltaisesti kehoa auki ja toimintakykyä lisää. Selkärankaa elvytettyä, niveliä, sekä liikeratoja parannettua. Vähennettyä kaikkia kehon kiputiloja - eli monipuolisesti kehoon toimintakykyä ja liikettä takaisin lyhyillä, päivittäisillä harjoituksilla. Ja kaikki tämä kotoa käsin, ilman lisävälineitä.

Todennäköisesti sinäkin vietät tällä hetkellä enemmän aikaa kotona sisätiloissa, joten nyt on hyvä hetki pitää huolta kaikista tärkeimmästä asiasta - omasta kehostasi. Se kiittää sinua toimintakyvykkyydestään, kun tilanne taas normalisoituu.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, valmennus sopii juuri sinua varten

 • Vietät juuri nyt enemmän aikaa kotona ja etätöissä ja haluat ylläpitää kehosi toimintakykyä tai saada sitä lisää.
 • Haluat koko keholle lisää liikkuvuutta.
 • Haluat selkärangalle elvytystä ja lisää joustoa.
 • Koet kiputiloja, liikerajoitteita tai ongelmia tietyllä alueella ja haluat niihin apua ja lievitystä.
 • Haluat lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.
 • Haluat syventää osaamisesi kehonhuoltoharjoittelussa ja oppia miten keho pysyy toimintakykyisenä vuosia.
 • Et liiku juuri lainkaan, teet istumatyötä tai olet muuten arjessasi passiivinen.
 • Olet aktiivinen ja liikunnallinen, mutta kehonhuolto unohtuu ja jää usein tekemättä.
 • Haluat helposti kotona toteutettavat ohjeet ja ohjatut harjoitukset, jotka eivät ole aikaan tai paikkaan sidonnaisia.
 • Haluat toimivat, selkeät ja yksinkertaiset ohjeet, joita voit noudattaa loppuelämäsi.
 • Haluat tukea arjessa jaksamista ja arjen toimintoja.
 • Haluat ehkäistä tuki- ja liikuntaelinsairauksia.
 • Haluat tehdä monipuolisia kehonhuoltoharjoituksia ilman välineitä. Tai haluat oppia miten saat mahdollisesti kotoa löytyvästä putkirullasta tai kipukoukusta kaiken hyödyn irti.

Lähde mukaan nyt ja saat kokonaisvaltaisen työkalupakin loppuelämän kehonhuoltoon!

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 77€

Varaa paikkasi painamalla ylläolevaa nappia 

 • Kun lähdet mukaan nyt, saat materiaalit heti käyttöösi. Voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi, sillä kaikki materiaalit myös säilyvät sinulla ikuisesti.
 • Maksat 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Mitä kaikkea saat Työkalut pysyvään kehonhuoltoon -valmennuksessa?

 • Koko kehon venyttelyohjeet, jolla pidät huolta lihaksistasi.
 • Kolme erittäin tehokasta selkärangan toiminnallisuutta parantavaa harjoitusta, jolla parannat elastisuutta.
 • Hengitysharjoituksia, joilla parannat toimintakykyä ja rentoutta. Oikein ja laadukkaasti hengittämällä on stressiä ja hermostoa rauhoittava vaikutus.
 • Helpon kotijoogan joogaopettajan ohjaamana, jolla saat apua rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja stressin purkuun.
 • Ohjeet, joilla halutessasi käytät kehonhuoltovälineitä, esimerkiksi putkirullaa ja kipukoukkua oikein ja turvallisesti niin, että saat niistä kaiken hyödyn irti.
 • Ohjeet kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon, joita voit noudattaa viikottain ja vuosi toisensa jälkeen. Materaalit jäävät sinulle pysyvästi käyttöön.
 • Valmentajien tuen kysymyksiä ja neuvoja varten. Lisäksi ympärillesi kannustavan ryhmätsempin ja vertaistuen valmennuksen sisäisessä Facebook-ryhmässä muiden osallistujien kanssa.
 • Henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat heti käytettävissäsi.
 • 100% tulostakuun koko valmennuksen ajaksi: jos et saanut tuloksia, saat kaikki rahasi takaisin. Haluamme, että saat tuloksia, etkä haaskaa aikaasi.

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat 100% tulostakuun

Jos treenaat kanssamme kolme viikkoa ja et saa tuloksia, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

8 viikkoa -yrityksen takana on yrityksemme Urheilijan ravintovalmennus Oy (2922130-9), jonka kautta valmennamme myös suomalaisia huippusuorittajia. 

Syy siihen, miksi tästä valmennuksesta kannattaa maksaa

Saat tiivistettynä nämä asiat valmennuksessa:

 • Videosarja, jossa valmennuksen liikkeet ja harjoitteet opetellaan ja omaksutaan ennen omatoimista harjoittelua (Arvo 200€)

  Kaikki valmennuksen liikkeet, harjoitteet ja harjoitukset on opastettu selkeiden videoiden avulla. Opit liikkeiden suoritustavat ja tekniikat seuraamalla videoilta helposti omaksuttavia ohjeita. Tämän jälkeen voit tehdä kehonhuoltoharjoittelua hyvillä mielin, kun tiedät, että saat liikkeistä varmasti täyden tehon ja hyödyn irti!

 • Kokonaisvaltainen työkalupakki loppuelämän kehonhuoltoon (Arvo 395€)

  “Elä kuin opetat” -kokonaisuus, jossa valmentajien viisiosainen työkalupakki loppuelämän kehonhuoltoon. Harjoituksia, joita valmentajat käyttävät itsekkin viikottain ja vuodesta toiseen. Työkalupakki sisältää tärkeimmät osa-alueet kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon tukien toisiaan.

  Saat kehoa auki, toimintakykyä lisää, selkärankaa elvytettyä, joustoa, parannettua niveliä ja liikeratoja ja vähennettyä kiputiloja. Monipuolisesti kehoon lisää toimintakykyä ja liikettä lyhyillä, päivittäisillä harjoituksilla.

 • Valmentajan tuki ja apu (Arvo 300€)

  Valmentajat ovat valmennuksen suljetussa Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiisi, sekä tukemassa ja auttamassa kehonhuoltoharjoittelun omaksumisessa.

  Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

...eli jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen, se olisi 895 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa, vaan saat koko valmennuksen 77 eurolla!

Aloita kehonhuoltoharjoittelu kokonaisvaltaisesti noudattaen samoja työkaluja, joita valmentajat käyttävät viikottain!

Valmennuksen koko hinta on vain 77€

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Valmennuksen koko hinta on siis 77 euroa.

Saat myös 100% tulostakuun koko valmennuksen ajalle. Jos et näe tuloksia, tai ole tyytyväinen valmennuksen materiaaleihin, saat rahasi takaisin täysimääräisenä ilman turhia uteluita.

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 77€

Varaa paikkasi painamalla ylläolevaa nappia 

 • Kun lähdet mukaan nyt, saat materiaalit heti käyttöösi. Voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi, sillä kaikki materiaalit myös säilyvät sinulla ikuisesti.
 • Maksat 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Saat 3 valmentajaa mukaasi auttamaan ja tsemppaamaan sinua

Valmentajinasi tässä valmennuksessa toimivat hyvinvoinnin ammattilaiset
Teemu Eloranta, Annika Rouvinen ja Riina Kivikoski.

Teemu Eloranta Ravintoterapeutti, urheiluhieroja, fitness- ja fysiikkavalmentaja
"Olen ehtinyt työskennellä hierojana ja urheiluhierojana 15 vuotta. Tiedän, että ihmisen hyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä, kuten liikunnasta, ruoansulatuksesta, unesta, yleisestä ravitsemuksen tasosta- ja aktiivisuudesta, sekä sisäisestä ajatusmaailmasta. Tämän vuoksi ihmisen laaja-alainen hyvinvointi on ollut aina suurena mielenkiinnon kohteenani ja tärkeässä roolissa myös verkkovalmennuksissamme."

Annika Rouvinen Joogaohjaaja
"Monipuolinen liikkuminen on kuulunut elämääni lapsesta asti mm. hevosharrastuksen, fitness-kilpailujen, kuntosalin ja tanssin muodossa. Joogan aloitin 90-luvulla. Kehon rääkkäämisen tilalle tuli myöhemmin lempeys omaa kehoa kohtaan ja halu löytää ja tuntea liikkeen kautta myös jotain syvempää. Jooga on tehnyt minusta eheämmän, herkemmän, lempeämmän, intuitiivisemman ja tietoisemman."

Riina Kivikoski Fitness-urheilija ja valmentaja
"Urheilu-urani kautta minulle on kertynyt roppakaupalla omakohtaista kokemusta treenaamisesta, kehonmuokkauksesta, sekä siitä, miten se kaikki yhdistetään työssäkäymiseen ja perhe-elämään. Kilpailuihin valmistavat prosessit ovat opettaneet minulle paljon sellaista, mitä ei voi lukea oppikirjoista. Olen saanut kokea niin suuria onnistumisia, kuin myös haasteita omien muutosprosessieni aikana, ja juuri nämä opit ovat suurin vahvuuteni valmentajana."

Satojen henkilökohtaisten asiakkaiden kanssa olemme nähneet mikä toimii ja mikä ei. Sen jälkeen on ollut helppoa tiivistää toimivat palaset yksinkertaiseen kokonaisuuteen.

Siispä loimme kaikille sopivan, kotona tehtävän Työkalut pysyvään kehonhuoltoon -valmennuksen, jolla harjoitat kehonhuoltoa täydellisesti ottaen huomioon kaikki tärkeät osa-alueet.

Mitä tämä valmennus oikein pitää sisällään?

Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan. Valmennusalustalta löydät heti kaikki valmennuksen materiaalit ja viisi eri osiota.

Valmentajat ovat mukana valmennuksen Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin. Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin niitä tarvitset. Materiaalit ovat videoina ja teksteinä ja ne pystyy katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

 • Osio 1: Venyttely

  16 liikkeen täydellinen koko kehon venyttely, jolla pidetään huolta lihaksista. Venyttelyohjelmaa suositellaan tekemään läpi kerran viikossa tai useammin. 

 • Osio 2: Selkärangan elvytys

  Selkärangan elvytystä ja elastisuuden parantamista. Saat kolme erittäin tehokasta selkärangan toiminnallisuutta parantavaa harjoitusta, joita suositellaan tekemään kerran viikossa tai useammin.

 • Osio 3: Hengitysharjoitukset

  Ilman hengitystä emme pärjää kuin muutaman minuutin. Siksi osio on niin tärkeä. Minkälainen on meidän yksi yksittäinen hengitys? Yhden hengityksen laadulla ja sen paranemisella on suuri vaikutus elämään, toimintakykyyn ja rentouteen. Oikein ja laadukkaasti hengittämällä on stressiä ja hermostoa rauhoittava vaikutus.

  Tehdään 3 erilaista hengitysharjoitusta. Kaksi istuen ja yksi maaten. Hengitysharjoituksia suositellaan tekemään vähintään yksi hengitysharjoitus viikossa.

 • Osio 4: Helppo kotijooga

  Laskeudu lempeästi oman kehosi äärelle. Joogaopettaja Annika ohjaa Yin-tyylisen harjoituksen, jossa tekniikat opetetaan erikseen ja varsinaisen joogan voi tehdä suoritusvideon mukana. Helpolla kotijoogalla saat apua rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja stressin purkuun.

 • Osio 5: Extra - Välineillä tapahtuva kehonhuolto

  Tätä valmennusta varten ei tarvitse ostaa mitään erillisiä välineitä, ellet välttämättä halua. Kehonhuoltoa harjoitetaan kokonaisvaltaisesti myös ilman välineitä.

  Jos sinulta löytyy kotoasi kehonhuoltoon sopivia välineitä, niin opetamme kuinka käytät niitä ennen kaikkea oikein ja turvallisesti. Miten saat parhaimman hyödyn putkirullasta, triggeripallosta, tens-kotihierontalaitteesta ja kipukoukusta. 

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 77€

Varaa paikkasi painamalla ylläolevaa nappia 

 • Kun lähdet mukaan nyt, saat materiaalit heti käyttöösi. Voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi, sillä kaikki materiaalit myös säilyvät sinulla ikuisesti.
 • Maksat 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Lue usein kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin!

 • q-iconMiten valmennus toimii käytännössä?

  Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan. Valmennusalustalta löydät heti kaikki valmennuksen materiaalit.

  Valmentajat ovat mukana valmennuksen Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin. Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin niitä tarvitset. Materiaalit ovat videoina ja teksteinä ja ne pystyy katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

 • q-iconPelkään tekeväni monet liikkeistä väärin. Uskallanko silti osallistua valmennukseen?

  Uskallat. Näytämme valmennuksen materiaalivideoissa miten jokainen liike tehdään oikein (myös hengitysharjoitukset), jotta saat parhaan hyödyn irti ohjelmasta. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja helppoja, mutta silti todella toimivia. 

  Myös esimerkiksi helpon kotijoogan liikkeet ensin opetellaan ennen kuin siirrytään itse harjoituksen pariin. Olemme valmentajinasi tukena ja apuna koko valmennuksen ajan, joten autamme jos jokin askarruttaa.

 • q-iconMitä valmennus tiivistetysti pitää sisällään?

  5 eri osiota, jotka ovat yhdessä täydellinen työkalupakki loppuelämän kehonhuoltoon.

  Venyttely: Koko kehon venyttely
  Selkärangan elvytys: 3 tehokasta selkärangan toiminnallisuutta parantavaa harjoitusta
  Hengitysharjoitukset: 3 harjoitusta, joilla stressiä ja hermostoa rauhoittava vaikutus
  Helppo kotijooga: Yin-tyylinen harjoitus, jolla apu rentoutumiseen ja stressin purkuun
  Välineillä tapahtuva kehonhuolto: Käytä kehonhuoltovälineitä turvallisesti oikein

 • q-iconEn ole aiemmin pitänyt huolta kehonhuollostani. En taivu, enkä veny. Voinko silti osallistua valmennukseen?

  Ilman muuta voit. Nyt on korkea aika aloittaa ja mikä olisikaan parempaa kuin tämän täydellisen ja kokonaisvaltaisen työkalupakin avulla, joka ottaa huomioon kaikki osa-alueet. Kehonhuoltoharjoittelun pystyy aloittamaan olit sitten minkä kuntotasoinen tahansa.

  Eli valmennus sopii aivan kaikille. Ja väitämme, että ei vain sovi, vaan valmennuksen ohjeita pitäisi jokaisen myös noudattaa. Viikottaisilla harjoituksilla saat kehoa auki, lisää toimintakykyä, elvytettyä selkärankaa, parannettua niveliä ja liikeratoja, sekä vähennettyä kiputiloja.

 • q-iconMitä jos en koe valmennusta toimivaksi? Menetänkö rahani?

  Haluamme, että saat mahdollisimman suuren hyödyn ja avun valmennuksesta, joten valmennuksella on täysi tyytyväisyystakuu. Jos koet, että valmennus ei tuonut sinulle tuloksia sen aikana, palautamme rahasi. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

  Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

 • q-iconKuuluuko valmennukseen ruokavalio?

  Ei kuulu.

  Kannattaa asennoitua niin, että laittaa ensin liikunnan tai syömisen kuntoon, ei molempia yhtäaikaa. Tässä tapauksessa liikunnan osa-alueen, eli kehonhuollon. Onnistumisen todennäköisyys on huono, jos yrittää muuttaa useita asioita samanaikaisesti.

 • q-iconTarvitseeko minun hankkia jotain välineitä, että treeniohjelman toteuttaminen on mahdollista?

  Ei tarvitse. Kaikki liikkeet tehdään oman kehon painolla, ilman mitään ylimääräisiä välineitä. 

  Liikkeiden tekeminen onnistuu missä tahansa liikutkin: kotona, työpaikalla tai vaikka reissun päällä! Käymme kuitenkin viidennessä osiossa extrana läpi yleisimmät kehonhuoltovälineet. Jos haluat käyttää jotain kyseisistä välineistä, tiedät miten käytät välineitä oikein.

 • q-iconEntä jos harrastan liikuntaa, pitääkö minun muuttaa liikkumistottumuksiani johonkin suuntaan?

  Ei tarvitse! Tämä valmennus onkin mitä mainioin lisä liikunnallisen ihmisen arkeen. Myös toki sellaisen, joka ei harrasta liikuntaa juuri lainkaan.

  Valmennuksen ohjeet yhdistät yhtenä tärkeimpänä osana muun harjoittelusi yhteyteen ja viikottaiseksi rutiiniksi.

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@8viikkoa.fi