VALMENNUKSET & KIRJAT

Ketogeeninen valmennus

Syvennä tietämystäsi ravinnosta ja siirry hallitusti ketogeeniseen ruokavalioon ravintovalmentaja Sami Sundvikin opastuksessa.

8 viikon valmennuksen aikana siirrytään ketogeeniseen ruokavalioon asteittain riippuen siitä, miten syöt juuri nyt. Ohjeistuksella noudatat ketogeenistä ruokavaliota ennen kaikkea oikein - saat syödä vapaasti kaikista ravintorikkaimpia ruoka-aineita, joten voitkin yllättyä miten monipuolinen ja herkullinen ruokavalio voi olla.

Opit ketogeenisen ruokavalion ja elämäntavan, sekä lisäksi liikunnan ketogeenisellä ruokavaliolla. Koet ruokavalion lukuisat eri hyödyt ja saat kattavan ohjeistuksen, sekä ymmärryksen siitä, mitä tehdään ja miksi.

Lue lisää valmennuksesta

Livetreenit

Treenaa kanssamme LIVE-lähetyksen avulla etänä 3 x viikossa joka maanantai, keskiviikko ja perjantai klo 17.00.

Tulet mukaan juuri sellaisena kuin olet joko suoraan lähetykseen tai treenaat tallenteen avulla myöhemmin sinulle sopivana hetkenä!

Livetreenien avulla ohjaaja, sekä ryhmäliikuntatunti tulee kirjaimellisesti juuri sinne missä oletkin. Kaikki treenit toteutuvat oman kehon painolla siellä missä oletkin: kotona, työpaikalla, mökillä tai vaikkapa omalla takapihalla. Et tarvitse muuta kuin itsesi, nettiyhteyden, sekä  puhelimen, tabletin tai tietokoneen.

Livetreenit ovat tarkoitettu kaikentasoisille liikkujille. Matalalla kynnyksellä, helposti lähestyttävää, tehokasta, turvallista treeniä, jolloin pääset hyvän olon äärelle helposti ja nopeasti.

Lue lisää livetreeneistä

Fysiojooga

Tällä verkkokurssilla joogaa lähestytään fysioterapeutin vankan ammattitaidon ohjauksessa. Liikkeissä keskitytään kehon liikkuvuuteen ja hengitykseen fysioterapeutillisilla ominaisuuksilla. Liikkeet ovat erityisesti koko kehoa avaavia, eikä mukana ole henkisyyttä, mystiikkaa tai muutakaan monimutkaista.

Kun harjoitteiden lähestymistapa on fysioterapeuttinen, helposti lähestyttävä, sekä jokaiselle sopiva, päästäänkin lähemmäksi sitä, mikä auttaa ennaltaehkäisemään ja vähentämään vammariskejä sekä kiputiloja.

Fysiojoogassa keho ja mieli rauhoittuu, liikkuvuus ja tasapaino lisääntyy sekä aineenvaihdunta nopeutuu.

Lue lisää valmennuksesta

8 viikon Startti - ITSEOPISKELU

8 viikon Startti on yksinkertainen ruokavaliovalmennus, jonka aikana poltetaan turvallisesti ja tehokkaasti jopa yli 10 kg rasvaa.

Valmennus sopii sinulle jos et halua enää kokeilla jojo-dieettejä, suuriin liikuntamääriin, lisäravinteisiin tai ateriankorvikkeisiin perustuvia valmennuksia. Jos haluat pudottaa painoa ja pitää sen poissa - kokeilla jotain sellaista, mikä oikeasti toimii.

Valmennuksen aikana sinun ei tarvitse kuntoilla tai syödä mitään muuta kuin normaalia, puhdasta ja maukasta ruokaa. Ruoan kanssa ei kituutella, vaan saat syödä tarpeeksi.

Lue lisää valmennuksesta

3 viikon toiminnallinen pakaratreeni

3 viikon toiminnallisella pakaratreenillä treenaat jalkoihin lisää voimaa, pakaroihin pyöreyttä, ryhtiä suoraksi ja vähennät selkäkipuja.

Pakaratreenillä pidät koko kehon toimintakykyisenä. Aloitat tai jatkat pakaroiden treenaamista niin, että pysyt varmasti mukana - 3 kertaa viikossa riittää!

Lisäät liikkuvuuttasi ja opit tehokkaat treeniliikkeet ja niiden suoritustekniikat - sinun ei tarvitse miettiä miten mikäkin toimii, sillä valmennuksen selkeät ohjevideot opastavat sinua joka hetki. Treenit tehdään tehokailla vastusnauhoilla, jotka toimitetaan sinulle kotiin saakka.

Lue lisää valmennuksesta

Aktiiviliikkujan
ravintovalmennus

4 viikon ravintovalmennus aktiiviselle liikkujalle, joka haluaa pudottaa painoa tai kiristää rasvaprosenttia liikuntaharrastuksiensa ohessa tai parantaa omaa suorituskykyä niissä lajeissa mitä harrastaa.

Valmennuksessa Laitetaan ravintoasiat kerralla kuntoon tukemaan omaa lajiharrastusta ja hyvinvointia. Saat vastauksia niihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin ravinnosta, joihin ei ole vielä löytynyt selkeyttä. Valmennus antaa apua arjessa jaksamiseen ja palautumiseen muidenkin rasitteiden keskellä.

Valmennuksen läpi sinulla on ammattilaisten ja kanssaliikkujien tuki: apunasi ovat muut ryhmäläiset ja kolme hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaista.

Lue lisää valmennuksesta

Toiminnallinen
vastusnauhatreeni

Koska liikunnan harrastaminen kuntosalilla ei ole ollut vuonna 2020 itsestäänselvyys, kotona treenaaminen on kasvattanut suosiotaan. Silti moni kaipaa kuntosalilla tehtävien liikkeiden monipuolisuutta ja tehoa.

Siksi loimme tämän Toiminallisen vastusnauhatreenin, 8 viikon ohjelman lihaskunnon parantamiseen, jossa hyödynnetään vastusnauhoja treenivälineenä. Toiminnallisen vastusnauhatreenin avulla treenaat koko kehon läpi tehokkaasti kotoasi käsin.

Vastusnauhatreenaaminen on perustreenaajalle yhtä tehokasta kuin kuntosalilla käyminen ja salille menemiseen vaadittava aikakin säästyy. Vastusnauhat ovat erittäin kustannustehokkaat, helppokäyttöiset, sekä kulkevat helposti mukana.

Lue lisää valmennuksesta

5 päivän helppo terveyspaasto

Koska paaston terveysvaikutukset ovat lukuisat ja sen avulla pudottaa painoa nopeasti 2-4 kiloa, kehitimme paastoamiseen oman menetelmän. 5 päivän helppo terveyspaasto on turvallinen ja yksinkertainen tapa testata paastoa, ilman ylimääräisiä apuvälineitä.

Paaston aikana syödään yksi ateria ja paastoaikaa jää 23,5 tuntia vuorokauteen.

Kevennä oloasi, nosta energiatasojasi ja pudota muutama kilo esimerkiksi ennen juhlia. Samalla koet paaston lukuisat terveyshyödyt ja voit toistaa paaston uudelleen myöhemminkin, sillä ohjeet jäävät käyttöösi.

Lue lisää valmennuksesta

Työkalut pysvään kehonhuoltoon

Yksinkertainen ja kokonaisvaltainen kehonhuolto-ohjelma: selkäranka kuntoon, monipuolista venyttelyä, lisää toimintakykyä ja vähemmän kiputiloja. Kehonhuoltoharjoituksia, jotka pitäisi löytyä jokaisen arjesta ja jotka yhdistät helposti muun harjoittelun yhdeksi tärkeimmäksi osaksi.

Valmennus sopii kaikille ja on vastalääke nykykulttuurin passiivisuudelle: saa elämänlaatusi takaisin tai pidennettyä sitä vuosiksi. Siis täydellinen työkalupakki toimivilla koko kehon harjoituksilla loppuelämän kehonhuoltoon.

Lue lisää valmennuksesta

4 viikkoa vapaampaan hengittämiseen

Ihminen selviytyy hengissä ilman ravintoa 30 vuorokautta, ilman vettä 3 vuorokautta, mutta kuinka kauan ilman hengittämistä? Ei kovinkaan kauaa.

Hengittäminen on elinehtomme ja merkittävässä roolissa terveyden takana. Se on siis huomattavasti tärkeämpää kuin syöminen tai juominen, mutta jostain syystä siihen kiinnitetään vähiten huomiota. Kuitenkin tilanteeseen sopiva hengitys tarjoaa avaimet parempaan terveyteen, mieleen ja suorituskykyyn.

Uudessa, uniikissa valmennuksessa pyritään löytämään tutkitusti toimivilla harjoituksilla ja metodeilla oikeanlainen hengitys. Nimittäin hengittämällä oikein, edesautat painonpudotusta, siirryt stressihengityksestä rentouteen ja autat vatsaasi toimimaan optimaalisesti.

Lue lisää valmennuksesta

Syö ensin oikein 2 - 75 täysin uutta reseptiä painonhallintaan

75 uutta ja herkullista reseptiä tukemaan painonhallintaa ja edistämään painonpudotusta.

Viisi eri osiota: Aamu- ja iltapalat, Pääruoat, Herkut & lisukkeet, Jouluextra ja Mausteet. Jokaiselle jotakin aina vauvasta vaariin!

Vinkkejä parempaan uneen, jolla vaikutetaan suuresti painonpudotukseen ja uusien pysyvien elämäntapojen luomiseen

Reseptikirjan ensimmäisen osa sai suuren suosion ja sen 1. painos myytiin loppuun hetkessä. Nyt kirja on vihdoin saanut jatkoa ja uusi, toinen osa on nyt tilattavissa!

Lue lisää kirjasta

Syö ensin oikein - 100 parasta reseptiä painonhallintaan

Reseptikirja sisältää 100 helppoa, nopeaa ja herkullista reseptiä tukemaan painonhallintaa ja edistämään painonpudotusta.

4 eri osiota: Vaivattomasti valmista, Salaatit & lisukkeet, Pannaan astetta paremmaksi ja Lempeään herkutteluun. Lukuisia vaihtoehtoja maukkaasta kotiruoasta, parempiin jälkiruokiin, virkistäviin salaatteihin, nopeisiin smoothieihin sekä grilliherkkuihin - jokaiselle jotakin!

Reseptit ovat muokattavissa omaan makuusi ja tilanteeseesi sopivaksi. Ongelmaa ei tuota allergiat tai erityisruokavaliot. Parhaimpien vinkkien avulla oivallat kuinka helppoa ja vaivatonta ruoanlaitto voi olla myös terveellistä (ja maukasta) ruokavaliota noudattaen. 

Lue lisää kirjasta

3 viikon keskivartalo

Yksinkertainen ja tehokas kotitreeni-ohjelma: opi kuinka treenaat vatsan litteäksi, selkäkivut pois ja ryhdin suoraksi.

Treenit voit yhdistää muun harjoittelun ohelle tai tehdä omana kokonaisuutena. Liikkeet onnistuvat ajasta ja paikasta riippumatta ilman välineitä. Valmennuksen avulla huomioit syvät vatsalihakset, pinnalliset vatsalihakset sekä selkälihakset varmistaen, ettei harjoittelu jää liian yksipuoliseksi.

Keskivartalon treenaaminen ei ole vain pinnallista tai kuulu pelkästään niille, jotka haluavat näkyvän sixpackin. Keskivartalotreeni kuuluu kaikille.

Lue lisää valmennuksesta

7 päivän
ravintosuunnitelma

Mitäpä jos tänä kesänä söisi ja joisi kunnolla? Nauttisi lämmöstä ja illanistujaisista ilman ylimääräisiä kiloja? Pysyisi kohtuudessa, ettei syksystä tarvitsisi murehtia.

Kesällä nimittäin voi grillata, nauttia, syödä herkullisia ruokia ja halutessaan juoda alkoholijuomia ilman lisäkiloja puntarissa fiksumpien valintojen avulla. Tämä kaikki onnistuu ravintoammattilaisten ja ammattikokin laatimalla 7-päivän ravintosuunnitelmalla.

Ravintosuunnitelmaa voi noudattaa viikon, kuukauden tai vaikka koko loppuvuoden.

Lue lisää valmennuksesta

Leidien kotitreenistartti

Leidien kotitreenistartti on 8 viikon valmennus tavalliselle naiselle, joka haluaa treenata tai aloittaa treenaamisen kotoa käsin järkevästi, tuloksekkaasti ja pysyvästi rikkomatta itseään.

Valmennuksen ohjeilla treenaat hyvä olo etusijalla, turvallisesti oikein ajasta ja paikasta riippumatta - ilman ylimääräisiä välineitä. Pysyt varmasti mukana, sillä 20 minuuttia, 3 kertaa viikossa riittää!

Lisäät liikkuvuuttasi ja opit koko kehon tehokkaat treeniliikkeet ja niiden suoritustekniikat. Sinun ei tarvitse miettiä miten mikäkin toimii, sillä valmennuksen selkeät ohjevideot opastavat sinua joka hetki.

Lue lisää valmennuksesta

Äijien kuntosalitreeni

Jos olet mies ja kuntosalilla kolistelu kiinnostaa, tämä valmennus on sinua varten. Varsinkin jos haluat edetä asian kanssa niin, että tulosta tulee, ryhti suoristuu ja paikat eivät hajoa.

Silloin 12 viikkoa kestävä Äijien kuntosalitreeni -verkkokurssi on sinua varten.

Lue lisää valmennuksesta

Äijien kotitreenistartti

Jos olet mies ja haluat aloittaa treenamisen turvallisesti ja tehokkaasti oikein, tai edellisestä treenikerrasta on jo hetki aikaa, tämä valmennus on sinua varten.

Treenistartissa rakennamme pohjakunnon kovempia liikuntasuorituksia varten kuntoon. Eli valamme perustukset, ettei paikat mene rikki kun lajivalikoimaa laajennetaan.

Tämä sopii erinomaisesti sinulle, jos haluat siirtyä esimerkiksi kuntosalitreenin pariin lähitulevaisuudessa, mutta et ole sitä koskaan harjoittanut aikaisemmin.

Lue lisää valmennuksesta

HALUATKO HYVÄN OLON ILMAN LIIKUNTAA TAI DIEETTEJÄ?

Opi polttamaan rasvaa tehokkaasti ja pitämään kilot kurissa. Ei enää jojo-dieettejä tai turhia pilleripurkkeja vaan toimiva metodi, joka perustuu oikeaa ruokaan.

KYLLÄ, HALUAN TIETÄÄ LISÄÄ

JÄTÄ NIMESI JA SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI

TURVALLISUUS: Tietosi ovat 100% turvassa