VALMENNUKSET

8 viikon startti

8 viikon startti on yksinkertainen 8 viikon valmennus, jonka aikana poltetaan turvallisesti ja tehokkaasti rasvaa ja opitaan kuinka ylimääräiset kilot pidetään poissa.

Jos et halua enää kokeilla jojo-dieettejä tai suuriin liikunta määriin ja lisäravinteisiin sekä ateriankorvikkeisiin perustuvia valmennuksia niin silloin 8 viikon startti sopii sinulle.

Valmennuksen aikana sinun ei tarvitse kuntoilla tai syödä mitään muuta kuin normaalia ruokaa, eikä ruuan kanssa tarvitse kituutella vaan saat syödä tarpeeksi.

Lue lisää valmennuksesta

Raskaasta sarjasta keskisarjaan

Koska miehille tarjotaan verkkovalmennuspuolella huomattavasti vähemmän asioita, päätimme tehdä jotain myös heille. Raskaasta sarjasta keskisarjaa on miehille rakennettu valmennus, jossa lähdetään hävittämään vararengasta syömällä oikein. Sopii erittäin hyvin myös vuorotyöläisille ja reissumiehille.

Seuraava ryhmä starttaa 9.9. Voit ilmoittautua jo nyt mukaan!

Lue lisää valmennuksesta

Perusäijän Kotitreenistartti

Lähde liikkumaan järkevästi, tuloksekkaasti ja pysyvästi rikkomatta itseäsi. Tämä ammattilaisten suunnittelema treeniohjelma on suunniteltu tavalliselle miehelle, joka haluaa treenata kotona ja aloittaa liikkumisen järkevästi hajoittamatta itseään.

Ensimäinen ryhmä starttasi 13.5. ja vielä ehdit ilmoittautua mukaan varsin hyvin.

Lue lisää valmennuksesta

5 päivän helppo terveyspaasto

Koska paaston terveysvaikutukset ovat lukuisat ja sen avulla pudottaa painoa nopeasti 2-4 kiloa, kehitimme paastoamiseen oman systeemin. 5 päivän helppo terveyspaasto on varmasti markkinoiden yksinkertaisin tapa testata paastoa, ilman ylimääräisiä apuvälineitä.

Paaston aikana syödään yksi ateria vuorokaudessa ja paastoaikaa jää 23,5 tuntia vuorokauteen. 5 päivän helppo terveyspaasto on saatavilla tarjoushintaan maaliskuun loppuun asti.

Lue lisää valmennuksesta

HALUATKO HYVÄN OLON ILMAN LIIKUNTAA TAI DIEETTEJÄ?

Opi polttamaan rasvaa tehokkaasti ja pitämään kilot kurissa. Ei enää jojo-dieettejä tai turhia pilleripurkkeja vaan toimiva metodi, joka perustuu oikeaa ruokaan.

KYLLÄ, HALUAN TIETÄÄ LISÄÄ

JÄTÄ NIMESI JA SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI

TURVALLISUUS: Tietosi ovat 100% turvassa