VALMENNUKSET

5 päivän helppo terveyspaasto

Koska paaston terveysvaikutukset ovat lukuisat ja sen avulla pudottaa painoa nopeasti 2-4 kiloa, kehitimme paastoamiseen oman menetelmän. 5 päivän helppo terveyspaasto on turvallinen ja yksinkertainen tapa testata paastoa, ilman ylimääräisiä apuvälineitä.

Paaston aikana syödään yksi ateria ja paastoaikaa jää 23,5 tuntia vuorokauteen.

Kevennä oloasi, nosta energiatasojasi ja pudota muutama kilo ennen pikkujouluja. Samalla koet paaston lukuisat terveyshyödyt ja voit toistaa paaston uudelleen esimerkiksi jouluherkuttelun jälkeen, sillä ohjeet jäävät käyttöösi.

Lue lisää valmennuksesta

Ilmainen lisäravinnevalmennus

Sami Sundvikin ja Teemu Elorannan valmennus koskien olennaisimpia asioita terveyttä tukevista lisäravinteista.

15 minuutin pikavalmennuksen aikana opit miksi niitä ei tarvitse käyttää painonpudotusta varten. Miten hyötyä niistä on yleisterveyteen ja mihin laatuseikkoihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Mitkä ovat ne lisäravinteet, jotka olisi hyvä löytyä kotoa?

Katso ilmainen valmennus tästä

8 VIIKON KETOGEENINEN RUOKAVALIOVALMENNUS

Haluatko opettaa kehosi polttamaan rasvaa tehokkaasti ja turvallisesti?

Lääkärin ja ravintovalmentajan suunnittelema 8 viikon valmennus, jonka aikana keskitytään laittamaan elimistö rasvanpolttokoneeksi saaden ketoosin myötä lukuisia positiivisia muutoksia omaan hyvinvointiin. Valmennuksen avulla noudatat ketogeenistä ruokavaliota ja elämäntapaa ennen kaikkea oikein.

Ruokavalio-ohjeistus on tiukka ja tehokas, jota voi noudattaa jaksoittain tai vaikka koko loppuelämän.

Lue lisää valmennuksesta

8 viikon startti

8 viikon Startti on yksinkertainen ruokavaliovalmennus, jonka aikana poltetaan turvallisesti ja tehokkaasti jopa yli 10 kg rasvaa.

Valmennus sopii sinulle, jos haluat pudottaa painoa ja pitää sen poissa. Jos et halua enää kokeilla jojo-dieettejä, suuriin liikuntamääriin, lisäravinteisiin tai ateriankorvikkeisiin perustuvia valmennuksia, on valintasi 8 viikon Startti.

Valmennuksen aikana sinun ei tarvitse kuntoilla tai syödä mitään muuta kuin normaalia, puhdasta ja maukasta ruokaa. Ruoan kanssa ei kituutella, vaan saat syödä tarpeeksi.

Lue lisää valmennuksesta

Raskaasta sarjasta keskisarjaan

Koska miehille tarjotaan ravintopuolella huomattavasti vähemmän asioita, päätimme tehdä jotain myös heille. Raskaasta sarjasta keskisarjaan -valmennus on miehille tarkoitettu tehokas 8 viikon ruokavaliovalmennus, jossa lähdetään hävittämään vararengasta syömällä oikein. Valmennus sopii kaikille, myös vuorotyöläisille ja reissumiehille.

Lue lisää valmennuksesta

Leidien kotitreenistartti

Leidien kotitreenistartti on 8 viikon valmennus tavalliselle naiselle, joka haluaa treenata tai aloittaa treenaamisen kotoa käsin järkevästi, tuloksekkaasti ja pysyvästi rikkomatta itseään.

Valmennuksen ohjeilla treenaat hyvä olo etusijalla, turvallisesti oikein ajasta ja paikasta riippumatta - ilman ylimääräisiä välineitä. Pysyt varmasti mukana, sillä 20 minuuttia, 3 kertaa viikossa riittää!

Lisäät liikkuvuuttasi ja opit koko kehon tehokkaat treeniliikkeet ja niiden suoritustekniikat. Sinun ei tarvitse miettiä miten mikäkin toimii, sillä valmennuksen selkeät ohjevideot opastavat sinua joka hetki.

Lue lisää valmennuksesta

Äijien kotitreenistartti

Huomasimme, että Suomesta ei löydy oikein normaalille miehelle suunniteltua treeniohjelmaa, jonka voisi tehdä kotona.

Siis treeniohjelmiahan löytyy kyllä. On olemassa monenlaista aamusprinttiä ja näyttäviä käsilläseisontapunnerruksia, vatsatreeniä ja punttien heiluttelua. Mutta jos ikää on kertynyt ja on ollut vähän muutakin tekemistä, kaikenlainen "treenihifistely" tai salilla asuminen voi tuntua hiukan epärealistiselta.

Joten loimme perusäijän kotitreenistartin, 8 viikon valmennuksen, jolla aloitat tai jatkat liikkumista järkevästi, tuloksekkaasti ja pysyvästi rikkomatta itseäsi.

Lue lisää valmennuksesta

7-päivän ravintosuunnitelma

Tiedätkö sen tunteen, kun muut syövät ja juovat nautiskellen ja itse murehtii jo vuoden vaihdetta ja seuraavaa kuntokuuria?

"Vihdoin yksinkertainen ravintosuunnitelma, joka pitää kilot kurissa ja auttaa pudottamaan ylimääräiset... ilman herkkujen rajoitusta"

7-päivän ravintosuunnitelma, jota voit seurata vaikka läpi vuoden ja varmistaa, että ylimääräiset kilot pysyvät poissa.

Lue lisää valmennuksesta

Paras aamu ikinä

Viiden päivän valmennuksen aikana opit millainen on optimaalinen aamiainen ja mitä muita erinomaisia aamurutiineja voit kokeilla. Rutiineja, joiden avulla teet helposti itsellesi parhaan aamun ikinä ja siitä aamusta parhaan päivän ikinä.

Lue lisää valmennuksesta

HALUATKO HYVÄN OLON ILMAN LIIKUNTAA TAI DIEETTEJÄ?

Opi polttamaan rasvaa tehokkaasti ja pitämään kilot kurissa. Ei enää jojo-dieettejä tai turhia pilleripurkkeja vaan toimiva metodi, joka perustuu oikeaa ruokaan.

KYLLÄ, HALUAN TIETÄÄ LISÄÄ

JÄTÄ NIMESI JA SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI

TURVALLISUUS: Tietosi ovat 100% turvassa