LUE LISÄÄ VALMENTAJISTA

Autamme ihmisiä polttamaan rasvaa, pudottamaan painoa ja pääsemään hyvään kuntoon. Ei mitään turhia kikkoja vaan oikeasti toimivaksi osoitettuja keinoja, joilla tulokset pysyvät.

Olemme yhdistäneet valmennuksiimme vuosien kokemuksen ja parhaan osaamisemme luodaksemme jotain sellaista, mikä oikeasti toimii.

Teemu Eloranta

Ravintoterapeutti, urheiluhieroja, fitness- ja fysiikkavalmentaja

Olen toiminut valmentajana aktiivisesti vuodesta 2002. Koulutustaustaltani olen ravintoterapeutti ja lisäksi olen erikoistunut suolistosairauksien kanssa painiskelevien ravitsemukseen. Vuosien kokemus erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta on tuonut vankan tietopankin ja laajan näkemyksen erilaisista tilanteista liittyen ihmisen hyvinvointiin.

Ihmisen hyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä, kuten ruoansulatuksesta, unesta, yleisestä ravitsemuksen tasosta- ja aktiivisuudesta, sekä sisäisestä ajatusmaailmasta. Tämän vuoksi ihmisen laaja-alainen hyvinvointi on ollut aina suurena mielenkiinnon kohteenani ja tärkeässä roolissa myös verkkovalmennuksissamme.

Muiden valmennusten lisäksi valmennan urheilijoita ja konsultoin lisäravinnealan yrityksiä.

Sami Sundvik

Ravinto- ja hyvinvointivalmentaja

Koulutustaustani on kaupallinen, mutta päätyöni on ollut ravintolisien parissa vuodesta 2005.

Ravinto ja treeni ovat olleet lähellä sydäntä oman kuntosaliharrastuksen takia jo yli 30 vuoden ajan. Aluksi ravinnon ainoa funktio oli tukea saliharjoittelua, mutta hyvin nopeasti huomasin, että ravinnolla on valtava vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin.

Mielestäni terveys ja hyvinvointi on laaja kokonaisuus, josta ravinto on vain yksi hyvin merkittävä osa. Tämän vuoksi olen muutaman viimeisen vuoden aikana perehtynyt myös henkiseen hyvinvointiin. Ravinnon ja henkisen hyvinvoinnin lisäksi kannattaa muistaa myös unen, sosiaalisten suhteiden ja merkityksellisen elämän rooli kokonaisvaltaista hyvinvointia rakennettaessa. Joitakin tätä aihepiiriä käsitteleviä podcasteja voit kuunnella Suplassa, sarjasta nimeltä ”Samin kanssa lasillisella”.

Minusta ihmisten auttaminen on yksi elämän tarkoituksista, johon jokaisella meistä on mahdollisuus. Ihmisten valmentaminen verkkovalmennustemme muodossa on minulle yksi niistä tavoista, joilla pyrin ihmisiä auttamaan.

Henkilökohtaisia valmennuksia olen tehnyt satoja, huippu-urheilijoista kiireisiin yrittäjiin, sekä ihan tavallisiin ihmisiin.

Jessica Reiman

Fysioterapeutti, personal trainer, ravintovalmentaja

Olen toiminut liikunta-alalla jo 12 vuotta ja valmentanut erilaisia ihmisiä urheilijoista ihmisiin, jotka eivät ole koskaan liikkuneet. Olen myös kasvanut lapsuuteni urheilijaperheessä, joten ihmisten auttaminen on minulle sydämen asia.

Fysioterapeutin koulutukseni antaa laajan kuvan ihmisen fysiologiasta ja toimin kaikessa valmentamisessa tämän tiedon kautta. Lisäksi olen kouluttautunut ravitsemuksen, sekä henkisen valmennuksen parissa ja omassa valmennusfilosofiassani ihminen on aina kokonaisuus. Myös sadat asiakkaani ovat avanneet silmäni yksilöllisyydelle mutta toisaalta myös asioille, jotka toimivat suurelle osalle meistä.

Vuosien myötä olen havahtunut siihen, että haluan auttaa juuri niitä ihmisiä jotka eivät vielä ole päässeet syystä tai toisesta kokemaan liikunnan riemua. Haluan auttaa aivan tavallisia ihmisiä ymmärtämään, että terveys on elämän tärkein rikkaus ja siitä kannattaa pitää hyvää huolta.

Jakob Valdma

Lääkäri, ravintovalmentaja, personal trainer, tietokirjailija

Valmistuin lääketieteen lisensiaatiksi 2012, jonka jälkeen olen työskennellyt päätoimisesti lääkärinä ja valmentajana. Erikoistuin työterveyshuoltoon, mutta intohimoni on elintapalääketieteessä, joten olen valmistunut myös ravintoneuvojaksi ja personal traineriksi.

Minulle rakkaita aihealueita ovat metabolian optimointi, sokeriaineenvaihdunnan häiriöt, ruokavaliot, ravintolisät, hormonaalinen toiminta, häiriösyöminen, sekä psykologia käyttäytymisemme takana. Syksyllä 2019 julkaisin kirjan Peruuta Diabetes. Olen itse kokeillut lähes kaikki tunnetut dieetit ja metodit ja minulle tutuin on ketogeeninen ruokavalio, jota toteutan edelleen jaksottain.

Ja nyt myös valmennan ketogeenisen valmennuksen parissa. Halusin ryhtyä valmentamaan, koska huomasin monien toteuttavan tätä tehokasta ruokavaliota väärin. Parhaimmillaan se voi olla aineenvaihduntaa tukeva, turvallinen ja vauhdikas startti kohti uutta elämää. Ja tämän vuoksi olen auttamassa mahdollisesti juuri sinua oikein toteutetun ketogeenisen ruokavalion pariin.

Annika Rouvinen

Joogaohjaaja

Monipuolinen liikkuminen on kuulunut elämääni lapsesta asti mm. hevosharrastuksen, fitness-kilpailujen, kuntosalin ja tanssin muodossa. Joogan aloitin 90-luvulla. Kehon rääkkäämisen tilalle tuli myöhemmin lempeys omaa kehoa kohtaan ja halu löytää ja tuntea liikkeen kautta myös jotain syvempää. Jooga on tehnyt minusta eheämmän, herkemmän, lempeämmän, intuitiivisemman ja tietoisemman.

Olen kiitollinen että minulla on ollut mahdollisuus syventää joogapolkuani ihanien oppilaiden ja loistavien opettajien johdolla.