LUE LISÄÄ VALMENTAJISTA

Autamme ihmisiä polttamaan rasvaa, pudottamaan painoa ja pääsemään hyvään kuntoon. Ei mitään turhia kikkoja vaan oikeasti toimivaksi osoitettuja keinoja, joilla tulokset pysyvät.

Olemme yhdistäneet valmennuksiimme yhteisen yli 40 vuoden kokemuksen ja parhaan osaamisemme luodaksemme jotain sellaista mikä oikeasti toimii.

Samuli Perälä

Valmistuin liikunnanohjaajaksi Varalan Urheiluopistosta vuonna 2000. Aloitin sen jälkeen työt personal trainerina ja ravintovalmentajana. Ravintoa opiskelin jo koulun ohella oman urheilu-urani rinnalla ja sen jälkeen opiskelut ovat jatkuneet tähän päivään asti. Valmennuskokemusta minulla on siis noin 20 vuoden ajalta.

Vaikka olen toiminut työssäni usein huippu-urheilijoiden valmentajana, kiinnostukseni ratkaista nykyajan ravintoon liittyviä ongelmia ihan tavallisen ihmisen arjessa on tullut koko ajan tärkeämmäksi.

Olen nuoresta asti ollut "elämän ja ihmisyyden opiskelija" ja sitä kautta olen päätynyt viimeisen 15-vuoden ajan tutkimaan psykologiaa ja henkisen kasvun asioita. Ne ovat ravinnon, liikunnan ja levon ohella osa kokonaisvaltaista terveyttä. Eikä niitä tietenkään sovi erottaa toisistaan, vaan kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Olen 3 tytön isä ja yrittäjä. Perhe-elämä, työntäyteinen arki ja sen tuomat haasteet ravinnon suhteen ovat tuttuja. Intohimoni on ollutkin löytää toimivia arjen ratkaisuja ravinnon ja kokonaisvaltaisen terveyden edistämiseksi. Valmennuksiemme kautta olen saanut tutustua uusiin ihmisiin oppien uutta myös heiltä, sekä päässyt jakamaan omaa osaamistani. Se on tuntunut hyvältä.

Teemu Eloranta

Olen toiminut valmentajana aktiivisesti vuodesta 2002. Koulutustaustaltani olen ravintoterapeutti ja lisäksi olen erikoistunut suolistosairauksien kanssa painiskelevien ravitsemukseen. Vuosien kokemus erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta on tuonut vankan tietopankin ja laajan näkemyksen erilaisista tilanteista liittyen ihmisen hyvinvointiin.

Ihmisen hyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä, kuten ruoansulatuksesta, unesta, yleisestä ravitsemuksen tasosta- ja aktiivisuudesta, sekä sisäisestä ajatusmaailmasta. Tämän vuoksi ihmisen laaja-alainen hyvinvointi on ollut aina suurena mielenkiinnon kohteenani ja tärkeässä roolissa myös verkkovalmennuksissamme.

Muiden valmennusten lisäksi valmennan urheilijoita ja konsultoin lisäravinnealan yrityksiä.

Sami Sundvik

Koulutustaustani on kaupallinen, mutta päätyöni on ollut ravintolisien parissa vuodesta 2005.

Ravinto ja treeni ovat olleet lähellä sydäntä oman kuntosaliharrastuksen takia jo yli 30 vuoden ajan. Aluksi ravinnon ainoa funktio oli tukea saliharjoittelua, mutta hyvin nopeasti huomasin, että ravinnolla on valtava vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin.

Mielestäni terveys ja hyvinvointi on laaja kokonaisuus, josta ravinto on vain yksi hyvin merkittävä osa. Tämän vuoksi olen muutaman viimeisen vuoden aikana perehtynyt myös henkiseen hyvinvointiin. Ravinnon ja henkisen hyvinvoinnin lisäksi kannattaa muistaa myös unen, sosiaalisten suhteiden ja merkityksellisen elämän rooli kokonaisvaltaista hyvinvointia rakennettaessa. Joitakin tätä aihepiiriä käsitteleviä podcasteja voit kuunnella Suplassa, sarjasta nimeltä ”Samin kanssa lasillisella”.

Minusta ihmisten auttaminen on yksi elämän tarkoituksista, johon jokaisella meistä on mahdollisuus. Ihmisten valmentaminen verkkovalmennustemme muodossa on minulle yksi niistä tavoista, joilla pyrin ihmisiä auttamaan.

Henkilökohtaisia valmennuksia olen tehnyt satoja, huippu-urheilijoista kiireisiin yrittäjiin, sekä ihan tavallisiin ihmisiin.