Parsaa ilmakuivatulla kinkulla ja tzatzikia

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Parsat verhotaan ilmakuivattuun kinkkuun. Kaveriksi parsalle valmistuu ihana tzatziki. Parsat voit valmistaa uunissa, pannulla tai grillissä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • parsat naisen annos
  • nippu parsaa

  • 100 g ilmakuivattua kinkkua

  • tzatziki naisen annos
  • 150 g turkkilaista jogurttia

  • 1/2 kurkku

  • 2 valkosipulin kynttä

  • suolaa

  • mustapippuria

  • minttua

  • parsat miehen annos
  • nippu parsaa

  • 150 g ilmakuivattua kinkkua

  • tzatziki miehen annos
  • 250 g turkkilaista jogurttia

  • 2/3 kurkku

  • 3 valkosipulin kynttä

  • suolaa

  • mustapippuria

  • minttua

Ohjeet

  • Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi. Pane raaste siivilään ja painele ylimääräinen neste pois. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Sekoita tzatzikin kaikki ainekset keskenään.
  • Kuori parsojen tyvet ja taita pois kova osa. Kääri ilmakuivattu kinkku parsan ympärille, voit laittaa myös useamman parsan yhden kinkun sisään. Kypsennä joko 230 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia tai paistamalla pannulla tai grillaamalla, kunnes parsat ovat kypsiä ja kinkku on ottanut väriä.
  • Syö tällä aterialla puolet parsoista ja tzatzikista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!