Vihreä kaalisalaatti tofulla

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Tämän salaatin taika on kastikkeessa. Siinä on riittävästi makua maustamaan miedon tofun ja kaalin.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 200 g tofua (Jalotofu, kylmäsavu)

  • 10 g oliivi- tai rypsiöljyä paistamiseen

  • ½ varhaiskaali (keskikokoinen)

  • 10 g auringonkukansiemeniä

  • 10 g pinjansiemeniä

  • 100 g retiisiä

  • kastike naisen annos
  • 20 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1 dl basilikaa

  • 1 dl persiljaa

  • 1 dl rucolaa

  • ½ tl suolaa

  • ½ tl mustapippuria

  • 2 rkl sitruunamehua

  • 1 rkl ravintohiivahiutaleita

  • 1 -2 rkl vettä

  • miehen annos
  • 300 g tofua (Jalotofu, kylmäsavu

  • 15 g oliivi- tai rypsiöljyä paistamiseen

  • ½ varhaiskaali (keskikokoinen)

  • 15 g auringonkukansiemeniä

  • 15 g pinjansiemeniä

  • 100 g retiisiä

  • kastike miehen annos
  • 30 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1 dl basilikaa

  • 1 dl persiljaa

  • 1 dl rucolaa

  • ½ tl suolaa

  • ½ tl mustapippuria

  • 2 rkl sitruunamehua

  • 1 rkl ravintohiivahiutaleita

Ohjeet

  • Paloittele tofu ja paista oliiviöljyssä. Lisää paistamisen loppuvaiheessa siemenet pannulle ja paahda hetki.
  • Paloittele kaali suikaleiksi ja leikkaa retiisit ohuiksi siivuiksi.
  • Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
  • Lisää kaalien ja retiisien joukkoon tofu-siemenseos sekä kastike.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!