Katkarapupaistos
2
Annosta40
minutesKatkarapupaistoksen marinadi tuo jo tuoksullaan veden kielelle. Lisukkeena klassikko-yhdistelmä mozzarellaa ja tomaattia sekä munakoiso.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- katkarapupaistos naisen annos
20 g oliiviöljyä
300 g jättikatkaravun pyrstöä sulatettuna ja kuorittuna
½ chili silputtuna
1 rkl sitruunamehua
2 valkosipulinkynttä
lehtipersiljaa silputtuna
suolaa
mustapippuria
- tomaatti-mozzarella-salaatti
2 tomaattia
60 g mozzarellaa
basilikaa
- katkarapupaistos miehen annos
30 g oliiviöljyä
400 g jättikatkaravun pyrstöä sulatettuna ja kuorittuna
½ chili silputtuna
2 rkl sitruunamehua
2 valkosipulinkynttä paloiteltuna
lehtipersiljaa silputtuna
suolaa
mustapippuria
- tomaatti-mozzarella-salaatti miehen annos
3 tomaattia
90 g mozzarellaa
basilikaa
- munakoiso-lisuke
1 munakoiso
1 valkosipulin kynsi
loraus oliiviöljyä
suolaa
Ohjeet
- Katkarapupaistos: Kuumenna oliiviöljy pannulla ja lisää pilkottu chili ja valkosipuli. Kuullota hetki ja lisää katkaravun pyrstöt. Paista niitä niin molemmilta puolilta niin kauan, että ne saavat väriä. Lisää sitruunamehu, lehtipersiljasilppu ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Tomaatti-mozzarella: Viipaloi tomaatit ja mozzarellat. Lisää päälle muutama lehti basilikaa.
- Paahdetut munakoiso-viipaleet. Leikkaa munakoiso pitkittäin viipaleiksi. Sirottele viipaleille suolaa. Anna olla hetki ja pyyhkäise pintaan noussut neste ja suola pois.
- Hiero munakoisoviipaleita valkosipulinkynnen leikkauspinnalla.
- Ripottele päälle vähän öljyä.
- Voit paistaa munakoisoviipaleet katkarapupaistoksen pannulla, kun olet kaatanut paistoksen toiseen astiaan tai sitten voit grillata viipaleet.
- Syö tällä aterialla puolet paistoksesta ja lisukkeista.