Kebab-peltivuoka

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

40

minutes

Peltivuoka valmistuu helposti ja tämä ruoka yllättää maukkaudellaan.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • ½ kevätkaali

  • ½ kukkakaali

  • ½ parsakaali

  • 1 sipuli

  • 250 g kirsikkatomaatteja

  • 300 g kebablihaa tai 200 g Vöneria

  • 15 g oliiviöljyä

  • 60 g fetajuustoa

  • mustapippuria

  • kuivattua oreganoa

  • miehen annos
  • ½ kevätkaali

  • ½ kukkakaali

  • ½ parsakaali

  • 1 sipuli

  • 250 g kirsikkatomaatteja

  • 450 g kebablihaa tai 300 g Vöneriä

  • 25 g oliiviöljyä

  • 90 g fetajuustoa

  • mustapippuria

  • kuivattua oreganoa

Ohjeet

  • Paloittele tai suikaloi kaalit ja sipuli uunipellille leivinpaperin päälle. Halkaise kirsikkatomaatit ja lisää kasvisten päälle. Levitä oliiviöljy tasaisesti kasvisten päälle, lisää feta murustettuna ja lopuksi kebabliha tai Vöner ja mausteet.
  • Kypsennä 200 asteessa noin 25 minuuttia.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa kebab-peltivuoasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!