Kana-kasvispata

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Helppo kana-kasvispata on simppeliä arkiruokaa parhaimmillaan.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 400 g broilerisuikaleita (maustamaton) tai 320 g Mifu-suikaleita

  • 20 g oliiviöljyä

  • 1 prk (noin 400 g ) yrttimaustettua tomaattimurskaa

  • 2 rkl punaviinietikkaa

  • 1 kesäkurpitsa pilkottuna

  • 400 g wok vihanneksia

  • 1 sipuli pilkottuna

  • 1 tl suolaa

  • mustapippuria

  • 30 g Creme Fraichea/annos (yhteensä 120 g)

  • miehen annos
  • 600 g broilerisuikaleita (maustamaton) tai 500 g Mifu-suikaleita

  • 30 g oliiviöljyä

  • 1 prk (noin 400 g ) yrttimaustettua tomaattimurskaa

  • 2 rkl punaviinietikkaa

  • 1 kesäkurpitsa pilkottuna

  • 400 g wok vihanneksia

  • 1 sipuli pilkottuna

  • 1 tl suolaa

  • mustapippuria

  • 45 g Creme Fraichea/annos (yhteensä 180 g)

Ohjeet

  • Paista kanasuikaleet oliiviöljyssä kattilassa kypsäksi. Lisää pilkottu sipuli ja kesäkurpitsa joukkoon. Paista pieni hetki ja lisää joukkoon tomaattimurska. Huuhtele tomaattimurskapurkki noin 1-2 dl vettä ja kaada kattilaan muiden ainesten sekaan. Lisää wok vihannekset, suola ja punaviinietikka ja hauduta noin 7-10 minuuttia.
  • Syö 1/4 osa Creme Fraichen kanssa tällä aterialla.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!