Kylmä punajuurikeitto

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Kylmä punajuurikeitto sopii hyvin kesäiseen päivään.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 400 g punajuuriviipaleita mausteliemessä (makeuttamattomia), paino on valutetuille punajuurille

  • 1 kurkku

  • 3 –4 kevätsipulin vartta

  • 375 g raejuustoa

  • suolaa tarpeen mukaan

  • ripaus mustapippuria

  • 1 ruukku basilikaa

  • päälle naisen annos
  • 80 g siemeniä

  • puolikas kurkku sllputtuna

  • miehen annos
  • 600 g punajuuriviipaleita mausteliemessä (makeuttamattomia), paino on valutetuille punajuurille

  • 1 kurkku

  • 4 -5 kevätsipulin vartta

  • 600 g raejuustoa

  • suolaa tarpeen mukaan

  • ripaus mustapippuria

  • 1 ruukku basilikaa

  • päälle miehen annos
  • 120 g siemeniä

  • puolikas kurkku sllputtuna

Ohjeet

  • Huuhtele ja valuta punajuuriviipaleet lävikössä. Paloittele kurkku ja kevätsipulien valkoinen osa. Mittaa raejuusto suuren tehosekoittimen kulhoon tai kulhoon. Lisää kasvikset ja soseuta tasaiseksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella.
  • Lisää mausteet ja basilika. Soseuta keitto kuohkeaksi.
  • Kuutioi kurkku mahdollisimman pieniksi kuutioiksi.
  • Ripottele pinnalle kurkkukuutioita, siemeniä ja kevätsipulin vihreää vartta.
  • Syö 1/3 osa keitosta tällä aterialla.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!