Mustikkainen kanasalaatti

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

15

minutes

Tässä salaatissa mustikat maistuu niin salaatissa kuin vinagretessakin. Ihanaa suolaisuutta tuo sinihomejuusto.

Jos haluat syödä salaatin tuoreempana, niin valmista salaatti kahdessa erässä. Jaa annos puoliksi ja valmista ensimmäinen erä viikon 7. neljäntenä päivänä ja toinen erä kuudentena päivänä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 400 g kanasuikaleita tai 320 g Mifu-suikaleita

  • mustapippuria

  • suolaa

  • 1 ruukku salaattia (esim. tammenlehti- tai jääsalaattia)

  • 1/2 kurkku

  • 1 omena

  • 100 g mustikoita

  • 75 g sinihomejuustoa

  • mustikkavinaigrette naisen annos
  • 30 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1 rkl valkoviinietikkaa

  • 1/2 tl suolaa

  • 70 g mustikoita

  • miehen annos
  • 600 g kanasuikaleita tai 500 g Mifu-suikaleita

  • mustapippuria

  • suolaa

  • 1 ruukku salaattia (esim. tammenlehti- tai jääsalaattia)

  • 1 kurkku

  • 2 omenaa

  • 150 g mustikoita

  • 150 g sinihomejuustoa

  • mustikkavinaigrette miehen annos
  • 45 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1 1/2 rkl valkoviinietikkaa

  • 1/2 tl suolaa

  • 100 g mustikoita

Ohjeet

  • Paista kanasuikaleet pannulla ja mausta suolalla sekä pippurilla.
  • Valmista mustikkainen vinaigrette soseuttamalla mustikat sauvasekoittimella. Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi.
  • Kuutioi omenat, kurkku ja sinihomejuusto. Levitä revitty salaatti, kanasuikaleet, omenat, kurkku ja sinihomejuusto laakealle tarjoiluvadille. Ripottele pinnalle mustikat. Tarjoa mustikkavinaigretten kanssa.
  • Syö tällä aterialla 1/4 osa salaatista ja vinaigrettesta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!