Noritaskut
Annoksia
3
AnnostaValmistusaika
20
minutesNoritaskujen ainekset voi valmistaa etukäteen, mutta varsinainen kasaaminen kannattaa tehdä hetki ennen ruokailua. Osan sisällöstä voi dippailla erikseen, jos tuntuu, että yhdestä noritaskusta tulee liian suuri.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
300 g lohifileetä
6 porkkanaa
1 kurkku
210 g avokadoa
60 g majoneesia
3 -6 norilevyä
soijakastiketta
wasabitahnaa
- miehen annos
450 g lohifileetä
6 porkkanaa
1 kurkku
300 g avokadoa
90 g majoneesia
3 -6 norilevyä
soijakastiketta
wasabitahnaa
Ohjeet
- Kuori porkkanat ja paloittele tikuiksi. Leikkaa kurkku noin 7 cm pituisiksi tikuiksi. Leikkaa avokado suikaleiksi.
- Poista lohesta nahka ja leikkaa siitä noin 5 cm pituisia ja parin sentin levyisiä paloja. Paista pannulla kypsiksi.
- Leikkaa norilevyt kulmasta kulmaan, jotta niistä tulee kolmion muotoisia. Kasaa täytteet leveän sivun keskelle, lisää majoneesi ja taittele kulmat kohti keskustaa. Jos taskuista tulee liian isoja suupaloiksi, voit jättää osan täytteistä dipattavaksi sellaisenaan.
- Laita pieneen kippoon soijakastiketta ja sekoita joukkoon pieni määrä wasabitahnaa. Dippaa noritaskut seoksessa.
- Syö tällä aterialla 1/3 osa noritaskuista.