Jauheliha-valkohomejuustopaistos

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

1

hour 

Valkohomejuusto antaa mukavan lisän kasviksille ja jauhelihalle.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 500 g kesäkurpitsaa

  • 300 g naudanjauhelihaa tai 120 g soijarouhetta

  • 200 g paseerattua tomaattia

  • 80 g valkohomejuustoa

  • 1 tl suolaa

  • 1 tl mustapippuria

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • 40 g juustoraastetta (10 %)

  • miehen annos
  • 600 g kesäkurpitsaa

  • 450 g naudanjauhelihaa tai 180 g soijarouhetta

  • 300 g paseerattua tomaattia

  • 120 g valkohomejuustoa

  • 1 ½ tl suolaa

  • 1 tl mustapippuria

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • 60 g juustoraastetta (10 %)

Ohjeet

  • Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
  • Leikkaa kesäkurpitsasta viipaleita ja laita puolet niistä uunivuoan pohjalle.
  • Paista jauheliha ja mausta suolalla sekä pippurilla tai liota soijarouhe ja paista kevyestti pannulla ja mausta.
  • Kaada jauheliha tai soijarouhe kesäkurpitsaviipaleiden päälle ja lado loput kesäkurpitsat jauhelihan päälle. Ripottele kesäkurpitsan päälle valkosipulijauhe.
  • Leikkaa valkohomejuusto paloiksi ja asettele tasaisesti kesäkurpitsaviipaleiden päälle.
  • Kaada paseerattu tomaatti uunivuokaan ja ripottele viimeiseksi juustoraaste.
  • Paista uunissa noin 30-40 minuuttia, kunnes pinta on saanut hieman väriä ja kesäkurpitsat hieman pehmenneet.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa paistoksesta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!