Tonnikalalla täytetty spagettikurpitsa

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

45

minutes

Spagettikurpitsaa voi täyttää monella eri tavalla. Tällä kertaa teimme täytteeksi tonnikalatahnaa.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 1 spagettikurpitsa

  • 300 g tonnikalaa

  • 90 g Koskenlaskija ruoka & dippi voimakas 15%

  • 150 g creme fraichea 12%

  • 1/2 tl suolaa

  • 3 vartta kevätsipulia

  • 1/2 tl mustapippuria

  • miehen annos
  • 1 spagettikurpitsa

  • 450 g tonnikalaa

  • 120 g Koskenlaskija ruoka & dippi voimakas 15%

  • 200 g creme fraichea 12%

  • 1/2 tl suolaa

  • 4 vartta kevätsipulia

  • 1/2 tl mustapippuria

Ohjeet

  • Halkaise spagettikurpitsa ja koverra sisältä pois siemenet ja rihmamainen osio.
  • Laita kurpitsan puolikkaat pellille ja paahda puolikkaita uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
  • Sekoita sillä välin täyte. Silppua kevätsipulinvarret.
  • Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
  • Kun kurpitsat ovat kypsyneet ota ne uunista ja vetele haarukalla kurpitsan sisus spagettimaiseksi.
  • Sekoita täyte "spagetin" sekaan. Jos mielestäsi ruoka viilenee liikaa voit vielä lämmittää sitä hetken uunissa.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa ruuasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!