Evässalaatti kanalla ja sinappikastikkeella
Annoksia
3
AnnostaValmistusaika
15
minutesTämä evässalaatti on helppo tehdä mukaan vaikka töihin.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
1 ruukku salaattia
3 keitettyä punajuurta (valmiiksi keitettyjä löytyy vihanneshyllystä)
3 keitettyä kananmunaa
150 g vuolukanaa tai 120 g Mifu-suikaletta
pätkä purjoa tai pari vartta kevätsipulia
ripaus suolaa
- kastike naisen annos
90 g majoneesia
1 tl (dijon)sinappia
- miehen annos
1 ruukku salaattia
4 keitettyä punajuurta (valmiiksi keitettyjä löytyy vihanneshyllystä)
3 keitettyä kananmunaa
300 g vuolukanaa tai 250 g Mifu-suikaletta
pätkä purjoa tai kevätsipulia
ripaus suolaa
- kastike miehen annos
150 g majoneesia
1 1/2 tl (dijon)sinappia
Ohjeet
- Pilko punajuuret ja kananmuna.
- Suikaloi purjo tai kevätsipulit.
- Jos haluat tehdä valmiit annokset, niin ota kolme kulhoa tai rasiaa.
- Revi salaatti kolmeen kulhoon. Voit halutessasi asetella salaatin reuneille, niin että ainekset tulee raidoiksi.
- Lisää kananmunat, punajuuret ja vuolukana kolmeen kulhoon. Voit ripsauttaa vähän suolaa kananmunan ja punajuurten päälle.
- Ripottele purjoa tai kevätsipulia ainesten päälle.
- Sekoita majoneesin joukkoon sinappi.
- Lisää kastike salaattiin.
- Syö tällä aterialla yksi salaateista.