Evässalaatti kanalla ja sinappikastikkeella

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

15

minutes

Tämä evässalaatti on helppo tehdä mukaan vaikka töihin.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 1 ruukku salaattia

  • 3 keitettyä punajuurta (valmiiksi keitettyjä löytyy vihanneshyllystä)

  • 3 keitettyä kananmunaa

  • 150 g vuolukanaa tai 120 g Mifu-suikaletta

  • pätkä purjoa tai pari vartta kevätsipulia

  • ripaus suolaa

  • kastike naisen annos
  • 90 g majoneesia

  • 1 tl (dijon)sinappia

  • miehen annos
  • 1 ruukku salaattia

  • 4 keitettyä punajuurta (valmiiksi keitettyjä löytyy vihanneshyllystä)

  • 3 keitettyä kananmunaa

  • 300 g vuolukanaa tai 250 g Mifu-suikaletta

  • pätkä purjoa tai kevätsipulia

  • ripaus suolaa

  • kastike miehen annos
  • 150 g majoneesia

  • 1 1/2 tl (dijon)sinappia

Ohjeet

  • Pilko punajuuret ja kananmuna.
  • Suikaloi purjo tai kevätsipulit.
  • Jos haluat tehdä valmiit annokset, niin ota kolme kulhoa tai rasiaa.
  • Revi salaatti kolmeen kulhoon. Voit halutessasi asetella salaatin reuneille, niin että ainekset tulee raidoiksi.
  • Lisää kananmunat, punajuuret ja vuolukana kolmeen kulhoon. Voit ripsauttaa vähän suolaa kananmunan ja punajuurten päälle.
  • Ripottele purjoa tai kevätsipulia ainesten päälle.
  • Sekoita majoneesin joukkoon sinappi.
  • Lisää kastike salaattiin.
  • Syö tällä aterialla yksi salaateista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!