Taatelirahka satsumalla

Annoksia

1

Annosta
Valmistusaika

10

minutes

Taateli tuo ihanaa makeutta tähän täyteläiseen rahkaan. Satsuma toimii raikkaana vastaparina.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 150 g rahkaa

  • 50 g turkkilaista jogurttia

  • 20 g maapähkinävoita

  • 2 kuivattua taatelia

  • 1 satsuma

  • 1/2 tl kanelia

  • miehen annos
  • 250 g rahkaa

  • 100 g turkkilaista jogurttia

  • 30 g maapähkinävoita

  • 3 kuivattua taatelia

  • 2 satsumaa

  • 1 tl kanelia

Ohjeet

  • Pilko taatelit pieniksi.
  • Sekoita rahka, turkkilainen jogurtti, taatelit, maapähkinävoi ja kaneli teho- tai sauvasekoittimella tasaiseksi.
  • Kuori ja pilko satsuma.
  • Laita kulhoon ensin rahka ja päälle satsuman palaset.
  • Voit ripotella vielä vähän kanelia.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!