Taatelirahka satsumalla
Annoksia
1
AnnostaValmistusaika
10
minutesTaateli tuo ihanaa makeutta tähän täyteläiseen rahkaan. Satsuma toimii raikkaana vastaparina.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
150 g rahkaa
50 g turkkilaista jogurttia
20 g maapähkinävoita
2 kuivattua taatelia
1 satsuma
1/2 tl kanelia
- miehen annos
250 g rahkaa
100 g turkkilaista jogurttia
30 g maapähkinävoita
3 kuivattua taatelia
2 satsumaa
1 tl kanelia
Ohjeet
- Pilko taatelit pieniksi.
- Sekoita rahka, turkkilainen jogurtti, taatelit, maapähkinävoi ja kaneli teho- tai sauvasekoittimella tasaiseksi.
- Kuori ja pilko satsuma.
- Laita kulhoon ensin rahka ja päälle satsuman palaset.
- Voit ripotella vielä vähän kanelia.