Kiinankaaliwokki
Annoksia
3
AnnostaValmistusaika
20
minutesKiinankaalista valmistuu pikainen wokkiruoka. Tämä on helppo tehdä tuoreista kasviksista!
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
20 g paahdettua seesaminsiemenöljyä
300 g kanasuikaletta tai 240 g Mifu-suikaletta
3 kevätsipulin vartta
2 paprikaa
2/3 kiinankaalia
1/2 tl mustapippuria
1/4 tl chilirouhetta
1/2 tl suolaa
2 rkl soijakastiketta
- miehen annos
30 g paahdettua seesaminsiemenöljyä
450 g kanasuikaletta tai 375 g Mifu-suikaletta
4 kevätsipulin vartta
3 paprikaa
1 kiinankaali
2/3 tl mustapippuria
1/3 tl chilirouhetta
1/2 tl suolaa
3 rkl soijakastiketta
Ohjeet
- Pilko kevätsipulit. Suikaloi kiinankaali. Poista paprikoista kannat sekä siemenet ja pilko pieniksi paloiksi.
- Lorauta seesaminsiemenöljy pannulle, lämmitä pannua vähän.
- Lisää kanasuikaleet tai Mifut pannulle ja kääntele hetki että pinta saa väriä.
- Lisää kevätsipulit, kiinankaali ja paprikat.
- Mausta chilillä, suolalla ja mustapippurillä. Lisää vielä soijakastike.
- Anna wokin hautua niin kauan että kanat ovat kypsyneet ja vihannekset pehmenneet.
- Syö tällä aterialla 1/3 osa wokista.