Kiinankaaliwokki

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Kiinankaalista valmistuu pikainen wokkiruoka. Tämä on helppo tehdä tuoreista kasviksista!

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 20 g paahdettua seesaminsiemenöljyä

  • 300 g kanasuikaletta tai 240 g Mifu-suikaletta

  • 3 kevätsipulin vartta

  • 2 paprikaa

  • 2/3 kiinankaalia

  • 1/2 tl mustapippuria

  • 1/4 tl chilirouhetta

  • 1/2 tl suolaa

  • 2 rkl soijakastiketta

  • miehen annos
  • 30 g paahdettua seesaminsiemenöljyä

  • 450 g kanasuikaletta tai 375 g Mifu-suikaletta

  • 4 kevätsipulin vartta

  • 3 paprikaa

  • 1 kiinankaali

  • 2/3 tl mustapippuria

  • 1/3 tl chilirouhetta

  • 1/2 tl suolaa

  • 3 rkl soijakastiketta

Ohjeet

  • Pilko kevätsipulit. Suikaloi kiinankaali. Poista paprikoista kannat sekä siemenet ja pilko pieniksi paloiksi.
  • Lorauta seesaminsiemenöljy pannulle, lämmitä pannua vähän.
  • Lisää kanasuikaleet tai Mifut pannulle ja kääntele hetki että pinta saa väriä.
  • Lisää kevätsipulit, kiinankaali ja paprikat.
  • Mausta chilillä, suolalla ja mustapippurillä. Lisää vielä soijakastike.
  • Anna wokin hautua niin kauan että kanat ovat kypsyneet ja vihannekset pehmenneet.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa wokista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!