Persimon-raejuustoherkku
Annoksia
1
AnnostaValmistusaika
10
minutesPersimonin satokausi on lokakuusta tammikuulle. Sen raikkaan oranssi hedelmä sisältää A-vitamiinia sekä A-vitamiinin esiasteena toimivia karotenoideja. Persimon-raejuustoherkku on terveellinen aamupala, joka valmistuu hetkessä.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
125 g raejuustoa
50 g turkkilaista jugurttia
20 g manteleita
80 g persimonia paloina
ripaus kanelia
- miehen annos
200 g raejuustoa
100 g turkkilaista jugurttia
30 g manteleita
100 g persimonia paloina
ripaus kanelia
Ohjeet
- Kuori ja pilko persimon.
- Sekoita raejuusto ja turkkilainen jogurtti.
- Lisää päälle persimon ja mantelit.
- Ripauta päälle kanelia ja nauti.