Jauhelihamunakasrulla

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Jauhelihamunakasrulla tarjoaa herkullisen vaihtoehdon arjen ruoaksi. Jauhelihan voi hyvin korvata esimerkiksi kanasuikaleilla tai nyhtökauralla.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • munakas naisen annos
  • 2 kananmunaa

  • 1 dl mantelimaitoa

  • 15 g kikhernejauhoja

  • ½ tl suolaa

  • ½ tl mustapippuria

  • täyte naisen annos
  • 100 g jauhelihaa tai 70 g nyhtökauraa

  • 1 sipuli

  • ¼-½ paprika

  • ½ tl cayennepippuria

  • ½ tl valkosipulijauhetta

  • ½ tl suolaa

  • 60 g tuorejuustoa

  • päälle naisen annos
  • 40 g juustoraastetta (10 %)

  • ruohosipulisilppua

  • munakas miehen annos
  • 3 kananmunaa

  • 1 ½ dl mantelimaitoa

  • 20 g kikhernejauhoja

  • ½ tl suolaa

  • ½ tl mustapippuria

  • täyte miehen annos
  • 150 g jauhelihaa tai 100 g nyhtökauraa

  • 1 sipuli

  • ¼-½ paprika

  • ½ tl cayennepippuria

  • ½ tl valkosipulijauhetta

  • ½ tl suolaa

  • 100 g tuorejuustoa

  • päälle miehen annos
  • 60 g juustoraastetta (10 %)

  • ruohosipulisilppua

Ohjeet

  • Yhdistä munat ja mantelimaito. Lisää kikhernejauhot, suola ja mustapippuri. Sekoita taikina tasaiseksi.
  • Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada taikina pellille. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Ota kypsä munakasrulla uunista ja kumoa toiselle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
  • Silppua sipuli ja paprika. Ruskista jauheliha tai nyhtökaura, sipulit, mausteet ja paprika pannulla. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja lämmitä sen aikaa, että tuorejuusto sulaa joukkoon.
  • Levitä täyte munakaslevyn pinnalle ja kääri levy rullalle kääretortun tapaan.
  • Ripottele munakasrullan pinnalle juustoraaste ja paista 225 asteisessa uunissa noin 7–10 min, että kuorrute saa nätin ruskean värin.
  • Ripottele munakkaan päälle vielä silputtua ruohosipulia.
  • Syö tällä aterialla puolet.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!