Haudutettua possua ja smetanahapankaalia

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

3

hours 

Ihana pitkään haudutettu possu saa makua omenoista ja sipulista. Possun lisukkeena syödään pehmeää smetanahapankaalia.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • haudutettu possu naisen annos
  • 400 g kassleria tai 400 g tofua

  • 1/2 tl suolaa

  • 2 punasipulia

  • 3 omenaa

  • 2 cm pala inkivääriä

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 1 chili

  • 1 rkl soijakastiketta

  • 1 rkl omenaviinietikkaa tai punaviinietikkaa

  • 2 tähtianista

  • smetanahapankaali naisen annos
  • 400 g (Rasilaisen) hapankaalia

  • 100 g smetanaa

  • 1/2 rkl sinappia

  • 1 tl srirachaa

  • 1/3 tl rakuunaa

  • mustapippuria

  • tuoretta ruohosipulia

  • haudutettu possu miehen annos
  • 600 g kassleria tai 600 g tofua

  • 1 tl suolaa

  • 3 punasipulia

  • 4 omenaa

  • 3 cm pala inkivääriä

  • 3 valkosipulinkynttä

  • 1 1/2 chiliä

  • 1 1/2 rkl soijakastiketta

  • 1 1/2 rkl omenaviinietikkaa tai punaviinietikkaa

  • 3 tähtianista

  • smetanahapankaali miehen annos
  • 600 g (Rasilaisen) hapankaalia

  • 150 g smetanaa

  • 1 rkl sinappia

  • 1 1/2 tl srirachaa

  • 1/2 tl rakuunaa

  • mustapippuria

  • ruohosipulia

Ohjeet

  • Ruskista kassler tai tofu nopeasti pannulla ja siirrä ne uunivuokaan. Ripottele päälle suolaa.
  • Kuori punasipulit ja leikkaa ne lohkoiksi lihan tai tofun päälle. Viipaloi joukkoon myös omenat.
  • Kuori inkivääri ja raasta se. Hienonna valkosipuli ja chili. Siirrä kulhoon. Lisää joukkoon soijakastike, viinietikka ja kokonaiset tähtianikset.
  • Kaada kastike lihojen tai tofuje päälle kauttaaltaan. Paista 175-asteisessa uunissa noin 3 tuntia. Peitä vuoka leivinpaperilla, jos liha alkaa ruskistua liikaa. Jos käytät tofua ei tarvitse noin pitkää kypsennystä, paista niin kauan että sipulit ovat pehmenneet.
  • Kuumenna hapankaali pannulla miedolla lämmöllä.
  • Lisää smetana, sinappi, chilikastike ja rakuuna. Hauduta hiljalleen miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.
  • Mausta lopuksi mustapippurilla ja viimeistele tuoreella ruohosipulilla.
  • Syö tällä aterialla 1/4 osa lihasta tai tofusta ja smetanahapankaalista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!