Tonnikalapiirakka

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

50

minutes

Tämä herkullinen tonnikalapiirakan ohje sopii mainiosti niin arkeen kuin juhlaankin. Tarjoa sellaisenaan tai lisää vihreää salaattia tuomaan raikkautta annokseen.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • pohja naisen annos
  • 25 g pofiberia

  • 25 g kikhernejauhoja

  • n. 1 dl vettä

  • 2 kananmunaa

  • 1 tl suolaa

  • täyte naisen annos
  • 200 g tonnikalaa vedessä

  • 60 g juustoa raastettuna

  • 200 g paseerattua tomaattia

  • 1 -2 tl oreganoa

  • 1 tl mustapippuria

  • 1 sipuli

  • ½ tl suolaa

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • 10 g oliiviöljyä paistamiseen ja vuoan voiteluun

  • pohja miehen annos
  • 25 g pofiberia

  • 25 g kikhernejauhoja

  • n. 1 dl vettä

  • 2 kananmunaa

  • 1 tl suolaa

  • täyte miehen annos
  • 300 g tonnikalaa vedessä

  • 90 g juustoa raastettuna

  • 200 g paseerattua tomaattia

  • 1 -2 tl oreganoa

  • 1 tl mustapippuria

  • 1 sipuli

  • ½ tl suolaa

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • 15 g oliiviöljyä paistamiseen ja vuoan voiteluun

Ohjeet

  • Sekoita pohjan aineet keskenään ja painele voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  • Kuutioi sipuli ja kuullota hetki pannulla oliiviöljyssä.
  • Valuta tonnikalasta pois vesi ja lisää pannulle. Paista hetki ja lisää joukkoon paseerattu tomaatti.
  • Lisää joukkoon mausteet ja lopuksi juustoraaste.
  • Kaada seos piirakkavuokaan ja paista uunissa 220 asteessa noin 30-40 minuuttia, kunnes piirakan reuna on saanut väriä.
  • Anna hieman jäähtyä ja vetäytyä ennen tarjoamista.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa piirakasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!