Kaali-makkarakeitto

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

45

minutes

Makkarat tuovat keittoon makua ja mausteisuutta, sekä toimivat aterian rasvan sekä prototeiinin lähteenä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 400 g keräkaalia

  • 1 iso porkkana

  • 1 sipuli

  • 10 g oliiviöljyä

  • 1 l vettä

  • 1 kasvisliemikuutio

  • 150 g chorizo-makkaraa tai muuta mausteista makkaraa tai 150 g Bon Vegan kasvisnakkeja

  • Lisäksi 200 g raejuustoa ja lehtipersiljaa

  • miehen annos
  • 500 g keräkaalia

  • 2 isoa porkkanaa

  • 1 sipuli

  • 15 g oliiviöljyä

  • 1 l vettä

  • 1 kasvisliemikuutio

  • 250 g chorizo-makkaraa tai muuta mausteista makkaraa tai 250 g Bon Vegan kasvisnakkeja

  • Lisäksi 250 g raejuustoa ja lehtipersiljaa

Ohjeet

  • Suikaloi kaali. Kuori ja viipaloi porkkana sekä sipuli.
  • Lämmitä oliiviöljy kattilassa miedolla lämmöllä ja lisää kasvikset kattilaan ja kuullota, kunnes ne alkavat pehmetä.
  • Lisää vesi ja liemikuutio. Keitä n. 5 min, kunnes kaali on kypsää, mutta siinä on vielä hiukan purutuntumaa.
  • Viipaloi makkarat. Paista kuivalla pannulla, kunnes viipaleet ovat rapeita pinnasta.
  • Lisää makkarat keittoon.
  • Syö tällä aterialla 1/3 keitosta ja raejuustosta, ripottele päälle persiljasilppua.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!