Pestokana uunissa
Annoksia
4
AnnostaValmistusaika
1
hour30
minutesHelppo pesto-kanavuoka on arjen maukas pelastus! Kana ja kasvikset kypsyvät itsekseen uunissa ja valmis pesto antaa ruokaan sekä mehevyyttä että makua.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
3 tomaattia
1 kukkakaalia
400 g kanan fileesuikaleita, maustamaton tai 320 g Mifu-suikaleita
1 sipuli
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
2 1/2 dl vettä
80 g punaista pestoa
1/2 rkl hunajaa
- miehen annos
4 tomaattia
1 kukkakaalia
600 g kanan fileesuikaleita, maustamaton
2 sipulia
1 1/2 tl suolaa
1 tl mustapippuria
3 dl vettä
120 g punaista pestoa
1 rkl hunajaa
Ohjeet
- Pilko kukkakaali. Kuori ja kuutioi sipuli, sekä kuutioi tomaatit.
- Levitä kukkakaali uunivuokaan (tilavuus noin 2,5 litraa) ja lisää päälle fileesuikaleet.
- Lisää vuokaan tomaatti- ja sipulikuutiot sekä suola ja pippuri. Sekoita.
- Kiehauta vesi kattilassa ja lisää joukkoon pesto ja hunaja. Sekoita ja lisää seos vuokaan.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin tunti tai kunnes suurin osa nesteestä on imeytynyt.
- Anna vetäytyä 5–10 minuuttia ennen tarjoamista. Koristele halutessasi tuoreella persiljalla.
- Syö tällä aterialla 1/4 osa vuoasta.