Pestokana uunissa

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

1

hour 

30

minutes

Helppo pesto-kanavuoka on arjen maukas pelastus! Kana ja kasvikset kypsyvät itsekseen uunissa ja valmis pesto antaa ruokaan sekä mehevyyttä että makua.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 3 tomaattia

  • 1 kukkakaalia

  • 400 g kanan fileesuikaleita, maustamaton tai 320 g Mifu-suikaleita

  • 1 sipuli

  • 1 tl suolaa

  • 1/2 tl mustapippuria

  • 2 1/2 dl vettä

  • 80 g punaista pestoa

  • 1/2 rkl hunajaa

  • miehen annos
  • 4 tomaattia

  • 1 kukkakaalia

  • 600 g kanan fileesuikaleita, maustamaton

  • 2 sipulia

  • 1 1/2 tl suolaa

  • 1 tl mustapippuria

  • 3 dl vettä

  • 120 g punaista pestoa

  • 1 rkl hunajaa

Ohjeet

  • Pilko kukkakaali. Kuori ja kuutioi sipuli, sekä kuutioi tomaatit.
  • Levitä kukkakaali uunivuokaan (tilavuus noin 2,5 litraa) ja lisää päälle fileesuikaleet.
  • Lisää vuokaan tomaatti- ja sipulikuutiot sekä suola ja pippuri. Sekoita.
  • Kiehauta vesi kattilassa ja lisää joukkoon pesto ja hunaja. Sekoita ja lisää seos vuokaan.
  • Paista 200-asteisessa uunissa noin tunti tai kunnes suurin osa nesteestä on imeytynyt.
  • Anna vetäytyä 5–10 minuuttia ennen tarjoamista. Koristele halutessasi tuoreella persiljalla.
  • Syö tällä aterialla 1/4 osa vuoasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!