Pohjaton kana-currypiirakka

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

1

hour 

Pohjaton kana-currypiirakka on helppo ruoka joka maistuu koko perheelle. Tämä sopii hyvin myös kahvipöytään.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 2 paprikaa

  • 1 sipuli

  • 300 g kana-suikaletta tai 240 g Mifu-suikaletta

  • 10 g öljyä

  • suolaa ja mustapippuria

  • 2 kananmunaa

  • 100 g turkkilaista jogurttia

  • 1 dl mantelimaitoa

  • 2 tl curryjauhetta

  • 1/2 tl suolaa

  • 150 g kirsikkatomaatteja

  • 100 g juustoraastetta

  • miehen annos
  • 3 paprikaa

  • 1 sipuli

  • 450 g kana-suikaletta tai 360 g Mifu-suikaletta

  • 15 g öljyä

  • suolaa ja mustapippuria

  • 3 kananmunaa

  • 200 g turkkilaista jogurttia

  • 2 dl mantelimaitoa

  • 3 tl curryjauhetta

  • 1 tl suolaa

  • 200 g kirsikkatomaatteja

  • 150 g juustoraastetta

Ohjeet

  • Poista paprikoista kannat ja siemenkodat sekä kuutioi ne pieniksi.
  • Kuori ja pilko sipuli pieniksi kuutioiksi.
  • Kuullota sipuli öljyssä ja lisää kana- tai Mifu-suikaleet. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista niin kauan että kanat on kypsyneet tai Mifu-suikaleet ovat saaneet ruskean pinnan.
  • Levittele paprikakuutiot ja kana/Mifu-sipuliseos leivinpaperoidun vuoan pohjalle.
  • Sekoita kananmunat, mantelimaito ja turkkilainen jogurtti sekä mausteet sekaisin.
  • Kaada seos vuokaan.
  • Lisää päälle puolitetut tomaatit ja juustoraaste.
  • Paista piirakkaa uunissa 200 asteessa 30-40 minuuttia niin kauan että piirakka on hyytynyt.
  • Syö tällä aterialla 1/4 osa piirakasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!