Italialainen vegepata

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

30

minutes


Vegepata saa makua fenkolinsiemenistä ja umamin makuisesta härkäpaurouheesta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 250 g Härkis härkäpapumuru (esim. Umami)

  • 1 punasipuli

  • 2–3 valkosipulinkynttä

  • 200 g herkkusieniä (tuore)

  • 20 g oliiviöljyä

  • 2 dl vettä

  • 1 kasvisliemikuutio

  • 130 g babypinaattia

  • 1 tlk (390 g) yrttitomaattimurskaa

  • 2 laakerinlehteä

  • 1/2 tl fenkolinsiemeniä

  • ripaus mustapippuria

  • (suolaa)

  • miehen annos
  • 400 g Härkis härkäpapumuru (esim. Umami)

  • 1 punasipuli

  • 3-4 valkosipulinkynttä

  • 300 herkkusieniä (tuore)

  • 20 g oliiviöljyä

  • 2 dl vettä

  • 1 kasvisliemikuutio

  • 150 g babypinaattia

  • 2 tlk (390 g) yrttitomaattimurskaa

  • 3 laakerinlehteä

  • 1/2 tl fenkolinsiemeniä

  • ripaus mustapippuria

  • (suolaa)

Ohjeet

  • Kuori ja lohko punasipuli. Kuori ja viipaloi valkosipulit.
  • Puhdista ja paloittele herkkusienet.
  • Kuumenna öljy padassa tai pannussa. Kuullota sipuleita siinä hetki.
  • Lisää loput raaka-aineet ja sekoita. Hauduta vielä noin 15 minuuttia.
  • Syö 1/3 osa pannusta tällä aterialla.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!