Lohta ja tomaatti-sipulisalaattia

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

45

minutes


Tämä resepti tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän mehevää lohta ja raikasta tomaatti-sipulisalaattia. Eikä valmistamiseen mene kuin hetki.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 300 g lohifileetä

  • suolaa

  • Provencen yrtit -mausteseosta

  • 10 g oliiviöljyä

  • Salaatti naisen annos
  • 3 tomaattia

  • 1 sipuli

  • 1 dl tuoretta persiljaa silputtuna

  • 30 g oliiviöljyä

  • ripaus suolaa

  • 1 rkl sitruunamehua

  • 1 tl mustapippuria

  • 1 tl chilihiutaleita

  • miehen annos
  • 450 g lohta

  • suolaa

  • Provencen yrtit -mausteseosta

  • 15 g oliiviöljyä

  • Salaatti miehen annos
  • 4 tomaattia

  • 1-2 sipulia

  • 1 dl tuoretta persiljaa silputtuna

  • 45 g oliiviöljyä

  • ripaus suolaa

  • 1 1/2 rkl sitruunamehua

  • 1 1/2 tl mustapippuria

  • 1 1/2 tl chilihiutaleita

Ohjeet

  • Valmista ensin salaatti. Leikkaa tomaatti ja kuorittu sipuli pieniksi paloiksi. Sekoita keskenään persilja, oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja mausteet. Lisää joukkoon tomaatit ja sipulit. Jätä maustumaan huoneenlämpöön.
  • Leikkaa lohi noin 2 cm levyisiksi paloiksi. Lämmitä öljy paistinpannulla ja paista lohet molemmin puolin. Siirrä kypsä kala lautaselle ja ripottele päälle suola ja mauste.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa lohesta ja salaatista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!