Lohta ja tomaatti-sipulisalaattia
3
Annosta45
minutes
Tämä resepti tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän mehevää lohta ja raikasta tomaatti-sipulisalaattia. Eikä valmistamiseen mene kuin hetki.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
300 g lohifileetä
suolaa
Provencen yrtit -mausteseosta
10 g oliiviöljyä
- Salaatti naisen annos
3 tomaattia
1 sipuli
1 dl tuoretta persiljaa silputtuna
30 g oliiviöljyä
ripaus suolaa
1 rkl sitruunamehua
1 tl mustapippuria
1 tl chilihiutaleita
- miehen annos
450 g lohta
suolaa
Provencen yrtit -mausteseosta
15 g oliiviöljyä
- Salaatti miehen annos
4 tomaattia
1-2 sipulia
1 dl tuoretta persiljaa silputtuna
45 g oliiviöljyä
ripaus suolaa
1 1/2 rkl sitruunamehua
1 1/2 tl mustapippuria
1 1/2 tl chilihiutaleita
Ohjeet
- Valmista ensin salaatti. Leikkaa tomaatti ja kuorittu sipuli pieniksi paloiksi. Sekoita keskenään persilja, oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja mausteet. Lisää joukkoon tomaatit ja sipulit. Jätä maustumaan huoneenlämpöön.
- Leikkaa lohi noin 2 cm levyisiksi paloiksi. Lämmitä öljy paistinpannulla ja paista lohet molemmin puolin. Siirrä kypsä kala lautaselle ja ripottele päälle suola ja mauste.
- Syö tällä aterialla 1/3 osa lohesta ja salaatista.