Broccoliini-ruusukaalipaistos

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

45

minutes


Vihreään paistokseen raikkautta tuo sitruuna ja pehmeyttä juusto.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 300 g ruusukaalia

  • 200 g broccoliinia

  • 300 g tofua (Jalotofu, marinoitu)

  • 60 g juustoraastetta

  • 20 g oliiviöljyä

  • 1 sitruunan kuori ja mehu

  • 1 tl suolaa

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • 1 tl mustapippuria

  • miehen annos
  • 300 g ruusukaalia

  • 300 g broccoliinia

  • 450 g tofua (Jalotofu, marinoitu)

  • 90 g juustoraastetta

  • 30 g oliiviöljyä

  • sitruunan kuori ja mehu

  • 1 tl suolaa

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • 1 tl mustapippuria

Ohjeet

  • Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja laita sen pohjalle broccoliinit ja halkaistut ruusukaalit. Paksumpivartiset brocciliinit voi halkaista pituussuunnassa.
  • Paloittele tofu ja lisää kaalien päälle. Sekoita keskenään oliiviöljy, sitruunan raastettu kuori, sitruunamehu, suola, valkosipulijauhe sekä mustapippuri ja kaada kaalien ja tofun päälle.
  • Kypsennä uunissa 220 asteessa noin 20 minuuttia. Lisää päälle juustoraaste ja kypsennä vielä n. 5 minuuttia, jotta juusto sulaa.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa paistoksesta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!