Broccoliini-ruusukaalipaistos
Annoksia
3
AnnostaValmistusaika
45
minutes
Vihreään paistokseen raikkautta tuo sitruuna ja pehmeyttä juusto.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
300 g ruusukaalia
200 g broccoliinia
300 g tofua (Jalotofu, marinoitu)
60 g juustoraastetta
20 g oliiviöljyä
1 sitruunan kuori ja mehu
1 tl suolaa
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl mustapippuria
- miehen annos
300 g ruusukaalia
300 g broccoliinia
450 g tofua (Jalotofu, marinoitu)
90 g juustoraastetta
30 g oliiviöljyä
sitruunan kuori ja mehu
1 tl suolaa
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl mustapippuria
Ohjeet
- Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja laita sen pohjalle broccoliinit ja halkaistut ruusukaalit. Paksumpivartiset brocciliinit voi halkaista pituussuunnassa.
- Paloittele tofu ja lisää kaalien päälle. Sekoita keskenään oliiviöljy, sitruunan raastettu kuori, sitruunamehu, suola, valkosipulijauhe sekä mustapippuri ja kaada kaalien ja tofun päälle.
- Kypsennä uunissa 220 asteessa noin 20 minuuttia. Lisää päälle juustoraaste ja kypsennä vielä n. 5 minuuttia, jotta juusto sulaa.
- Syö tällä aterialla 1/3 osa paistoksesta.