Peltijuurekset ja ohuet kanafileet pestolla

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

45

minutes

Juurekset ja kanat saavat herkullisen makunsa yrteistä. Jos haluat oikaista juuresten suhteen voit käyttää myös pakasteesta Rainbown uunijuureksia. Niissä on jo mausteetkin valmiina.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • Naiset
  • 400 g ohuita kanafileitä (tai 400 g tofua)

  • 60 g vihreää pestoa

  • 200 g porkkanaa

  • 150 g lanttua

  • 150 g palsternakkaa

  • 1 punasipuli

  • 20 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1 rkl timjamia

  • 1 rkl rosmariinia

  • 1 tl suolaa

  • Miehet
  • 600 g ohuita kanafileitä (tai 600g tofua)

  • 90 g vihreää pestoa

  • 500 g porkkanaa

  • 200 g lanttua

  • 200 g palsternakkaa

  • 1 punasipuli

  • 30 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1 1/2 rkl timjamia

  • 1 1/2 rkl rosmariinia

  • 1 1/2 tl suolaa

Ohjeet

  • Kuori juurekset ja sipulit.
  • Lohko sipulit ja juurekset. Juurekset kannatta lohkoa samankokoisiksi paloiksi, jotta ne kypsyvät yhtä aikaa.
  • Levittele kaikki leivinpaperoidulle pellille tai vuokaan.
  • Paista juureksia noin puoli tuntia 200 asteisessa uunissa. Juurekset ovat kypsiä kun ne ovat pehmenneet.
  • Kun juurekset ovat uunissa levitä kanafileiden päälle pestoa. (Jos teet tofua, kuivaa tofun pinta ja viipaloi tofu, levitä viipaleiden päälle pesto). Laita kanafileet tai tofuviipaleet juuresten kanssa uuniin noin 10 minuuttia ennen kuin juurekset on kypsät.
  • Syö 1/4 osa juureksista ja kanoista/tofuista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!