Tofu-salaattikulho
3
Annosta30
minutesHerkullinen tofu-kulho pitää sisällään runsaasti vihanneksia. Lisää makua tuo piparjuurella maustettu kastike.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
300 g tofua
1 valkosipulinkynsi
1/2 tl chilirouhe
1 tl omenasiiderietikkaa
1/2 tl suolaa
1 limen mehu
2 porkkanaa
puolikas kiinankaali
1/2 kurkku
ituja
1/2 punasipuli
tuoretta korianteria
- naisen annos kastiketta
50 g majoneesia
50 g turkkilaista jogurttia
2 tl piparjuuritahnaa
- miehen annos
450 g tofua
2 valkosipulinkynttä
1 tl chiliorouhe
1 1/2 tl omenasiiderietikkaa
1/2 tl suolaa
1 limen mehu
4 porkkanaa
puolikas kiinankaali
1 kurkku
ituja
1/2 punasipuli
tuoretta korianteria
- miehen annos kastiketta
75 g majoneesia
100 g turkkilaista jogurttia
4 tl piparjuuritahnaa
Ohjeet
- Tee ensin marinadi tofulle. Pilko valkosipuli. Sekoita pienessä kulhossa limen mehu, omenasiiderietikka, chilirouhe, suola ja valkosipuli.
- Pilko tofu kuutioiksi. Kaada marinadi tofun päälle. Anna hetki marinoitua.
- Kuori ja pilko porkkanat. Pilko myös kurkku, kiinankaali ja sipuli.
- Paista tofu kevyesti pannulla, niin että se saa väriä.
- Sekoita kastikkeen ainekset yhteen.
- Kokoa annokset kolmeen kulhoon tai rasiaan. Lisää päälle päälle ituja ja korianteria.
- Syö tällä aterialla toinen kulhollinen salaattia ja 1/3 osa kastikkeesta.