Tofu-salaattikulho

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Herkullinen tofu-kulho pitää sisällään runsaasti vihanneksia. Lisää makua tuo piparjuurella maustettu kastike.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 300 g tofua

  • 1 valkosipulinkynsi

  • 1/2 tl chilirouhe

  • 1 tl omenasiiderietikkaa

  • 1/2 tl suolaa

  • 1 limen mehu

  • 2 porkkanaa

  • puolikas kiinankaali

  • 1/2 kurkku

  • ituja

  • 1/2 punasipuli

  • tuoretta korianteria

  • naisen annos kastiketta
  • 50 g majoneesia

  • 50 g turkkilaista jogurttia

  • 2 tl piparjuuritahnaa

  • miehen annos
  • 450 g tofua

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 1 tl chiliorouhe

  • 1 1/2 tl omenasiiderietikkaa

  • 1/2 tl suolaa

  • 1 limen mehu

  • 4 porkkanaa

  • puolikas kiinankaali

  • 1 kurkku

  • ituja

  • 1/2 punasipuli

  • tuoretta korianteria

  • miehen annos kastiketta
  • 75 g majoneesia

  • 100 g turkkilaista jogurttia

  • 4 tl piparjuuritahnaa

Ohjeet

  • Tee ensin marinadi tofulle. Pilko valkosipuli. Sekoita pienessä kulhossa limen mehu, omenasiiderietikka, chilirouhe, suola ja valkosipuli.
  • Pilko tofu kuutioiksi. Kaada marinadi tofun päälle. Anna hetki marinoitua.
  • Kuori ja pilko porkkanat. Pilko myös kurkku, kiinankaali ja sipuli.
  • Paista tofu kevyesti pannulla, niin että se saa väriä.
  • Sekoita kastikkeen ainekset yhteen.
  • Kokoa annokset kolmeen kulhoon tai rasiaan. Lisää päälle päälle ituja ja korianteria.
  • Syö tällä aterialla toinen kulhollinen salaattia ja 1/3 osa kastikkeesta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!