Mustikkapiirakka

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

1

hour 

Toiveresepti! Mustikkapiirakka saa pehmeyttä turkkilaisesta jogurtista. Piirakassa on noin 3 naisen ja 2 miehen annosta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • pohja
  • 25 g voita

  • 2 dl pofiberia

  • 1 rkl psylliumia

  • 1 tl leivinjauhetta

  • 1/2 dl erytritolia

  • 1 kananmuna

  • 125 g rasvatonta turkkilaista jogurttia

  • 1 dl mantelimaitoa

  • täyte
  • 200 g mustikoita

  • 125 g rasvatonta turkkilaista jogurttia

  • 1/2 dl erytritolia

  • 1 kananmuna

Ohjeet

  • Tee ensin pohja. Sulata 20 g voita.
  • Sekoita kulhossa pofiber, erytritoli, leivinjauhe ja psyllium.
  • Lisää kulhoon jogurtti, kananmuna ja mantelimaito, sekä lopuksi voi.
  • Nypi taikina tasaiseksi.
  • Voitele piirakkavuoka lopulla voilla ja taputtele taikina vuoan pohjalle.
  • Paista pohjaa 200 asteessa noin kymmenen minuuttia.
  • Tee sillä aikaa täyte. Sekoita kulhossa jogurtti, kananmuna ja erytritoli.
  • Ota piirakka uunista ja levitä mustikat pohjalle. Kaada jogurttiseos mustikoiden päälle.
  • Paista piirakkaa vielä noin puoli tuntia.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!