Broileri-parsakaaliwokki

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Tämä nopea ja maukas wokki valmistuu nopeasti kiireisenäkin päivänä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 400 g broilerin suikaleita tai 320 g Mifu-suikaleita

  • 1 kpl pieni kesäkurpitsa

  • 1 kpl parsakaali

  • 1/2 kpl tuoretta chiliä

  • 30 g öljyä

  • 1 appelsiinin mehu

  • 2 rkl soijakastiketta

  • 60 g cashewpähkinöitä

  • Päälle limetinmehua

  • miehen annos
  • 600 g broilerin suikaleita tai 500 g Mifu-suikaleita

  • 1 kpl kesäkurpitsa

  • 1 kpl parsakaali

  • 1 kpl tuoretta chiliä

  • 45 g öljyä

  • 1 appelsiinin mehu

  • 3 rkl soijakastiketta

  • 90 g cashewpähkinöitä

  • Päälle limetinmehua

Ohjeet

  • Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa. Huuhtele parsakaali ja leikkaa se pieniksi kukinnoiksi.
  • Huuhtele ja halkaise chili, poista siemenet ja silppua hienommaksi.
  • Kuumenna öljy pannussa ja ruskista siinä broilerisuikaleet.
  • Lisää kesäkurpitsa, parsakaali ja chili. Paista kunnes kasvikset saavat hieman väriä.
  • Sekoita appelsiinimehu ja soijakastike kulhossa ja lisää se wokkiin.
  • Hauduta välillä sekoitellen kunnes broileri on kypsää.
  • Voit paahtaa pähkinöitä kuivalla pannulla hetkisen ennen wokkiin lisäämistä.
  • Viimeistele pähkinöillä ja purista päälle hieman limetinmehua.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!