Kana-vuohenjuusto-salaatti

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Kana ja vuohenjuusto on jo suorastaan klassinen yhdistelmä. Tässä salaatissa niihin on yhdistetty raikas verkkomeloni. Suolaa ja happoa tuo etikkainen soijakastike.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 200 g broilerfilettä tai 200g tofua

  • 1/2 tl suolaa

  • 1 tl paprikajauhetta

  • mustapippuria

  • 200 g verkkomelonia

  • 80 g vuohenjuustoa

  • 1 ruukku salaattia

  • 200 g kirsikkatomaatteja

  • 2 rkl soijakastiketta

  • 1 rkl omenasiiderietikkaa

  • 1 tl kuivattua korianteria

  • miehen annos
  • 300 g broilerfilettä tai 300g tofua

  • 1/2 tl suolaa

  • 1 tl paprikajauhetta

  • mustapippuria

  • 300 g verkkomelonia

  • 120 g vuohenjuustoa

  • 1 ruukku salaattia

  • 200 g kirsikkatomaatteja

  • 2 rkl soijakastiketta

  • 1 rkl omenasiiderietikkaa

  • 1 tl kuivattua korianteria

Ohjeet

  • Paista broilerfileet pannulla. Jos käytät tofua, viipaloi tofu ja kuivaa palat talouspaperilla, ennen paistamista. Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.
  • Laita kuumalle pannulle myös vuohenjuustoviipaleet. Paista hetki, niin että pinta vähän ruskistuu.
  • Revi salaatti pieneksi. Pilko verkkomeloni ja halutessasi viipaloi tomaatit.
  • Kasaa salaatti.
  • Sekoita pienessä kupissa soijakastike, omenasiiderietikka ja korianteri. Kaada salaatin päälle.
  • Syö tällä aterialla puolet salaatista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!