Piparjuuri-kukkakaalisalaatti

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

45

minutes

Kukkakaalisalaatti saa pirteän makunsa piparjuuresta. Salaatin kaveriksi lämmitetään kalkkunanakkeja.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 1 kukkakaali

  • 2 kpl etikkakurkkua (sokerittomia)

  • 1 kpl hapan omena

  • 200 g kermaviiliä

  • 2 rkl piparjuuritahnaa

  • 2 tl dijonsinappia

  • 2 rkl kapriksia

  • lisäksi naisen annos
  • 350 g kevyt kalkkunanakkia (esim. Rehti kevyt 5%) tai 300 g Bon vegan soijanakkeja

  • ketsuppia

  • miehen annos
  • 1 kukkakaali

  • 3 kpl etikkakurkkua (sokerittomia)

  • 2 kpl hapan omena

  • 300 g kermaviiliä

  • 3 rkl piparjuuritahnaa

  • 3 tl dijonsinappia

  • 3 rkl kapriksia

  • lisäksi miehen annos
  • 600 g kevyt kalkkunanakkia (esim. Rehti kevyt 5%) tai 450 g Bon vegan soijanakkeja

  • ketsuppia

Ohjeet

  • Pilko kukkakaali suupalan kokoisiksi paloiksi. Levitä kukkakaalin palat pellille ja paista paloja 200 asteessa noin 15-20 minuuttia, niin että kukkakaali on vähän pehmennyt. Jäähdytä palat.
  • Paloittele suolakurkku. Kuori ja kuutioi omena.
  • Sekoita kermaviiliin piparjuuritahna ja sinappi.
  • Kaada kukkakaalipalat, suolakurkut ja omenakuutiot salaattikulhoon. Sekoita joukkoon kermaviilikastike.
  • Ripottele päälle kapriksia.
  • Syö 1/3 osa salaatista ja lämmitetyistä nakeista ketsupin kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!