Välimeren uunilohi

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

40

minutes

Helppo ja maistuva lohi kuorrutetaan pestolla, oliiveilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla ja kapriksilla. Makumatka välimerelle on valmis!

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 300 g kirjolohifilee

  • 30 g kalamataoliiveja (kivettömiä)

  • 2 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja (mausteliemessä)

  • 30 g sitruunapestoa

  • 1/2 rkl kapriksia

  • lisäksi naisen annos
  • 60 g salaattisekoitusta

  • 15 g sitruunapestoa

  • 1 (veri)appelsiini

  • miehen annos
  • 450 g kirjolohifilee

  • 50 g kalamataoliiveja (kivettömiä)

  • 3 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja (mausteliemessä)

  • 50 g sitruunapestoa

  • 1 rkl kapriksia

  • lisäksi miehen annos
  • 100 g salaattisekoitusta

  • 25 g sitruunapestoa

  • 2 (veri)appelsiinia

ohjeet

  • Puolita valutetut oliivit ja siivuta aurinkokuivatut tomaatit.
  • Levitä lohen päälle sitruunapestoa, oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja ja kapriksia.
  • Kypsennä 175 asteessa noin 30 minuuttia. Kypsymisaika riippuu kalan paksuudesta.
  • Sekoita salaattisekoitukseen pesto. Kuori ja kuutioi appelsiini. Sekoita salaattiin.
  • Syö tällä aterialla 1/3 kalasta ja salaatista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!