Mustaherukkatuorepuuro

Annokset

1

annos
Valmistusaika

30

minutes

Mustaherukat, siemenet ja mantelit ovat täyttävä sekä herkullinen yhdistelmä. Tuorepuuron voit tehdä jääkaappiin jo edellisenä iltana odottamaan aamua.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 10 g manteleita rouhittuna

  • 5 g seesaminsiemeniä

  • 5 g pellavansiemeniä

  • 1 tl psylliumia

  • 1 dl vettä

  • 30 g kookosmaitoa

  • 70 g raejuustoa

  • 80 g rahkaa

  • 80 g mustaherukoita

  • tarvittaessa makeutukseen esim. erytritolia

  • Päälle ripaus kookoshiutaleita

  • miehen annos
  • 15 g manteleita rouhittuna

  • 10 g seesaminsiemeniä

  • 10 g pellavansiemeniä

  • 1 tl psylliumia

  • 1 dl vettä

  • 50 g kookosmaitoa

  • 100 g raejuustoa

  • 125 g rahkaa

  • 100 g mustaherukoita

  • tarvittaessa makeutukseen esim. erytritolia

  • Päälle ripaus kookoshiutaleita

Ohjeet

  • Sekoita keskenään rouhitut mantelit, pellavansiemenet, seesaminsiemenet, psyllium ja vesi. Anna turvota hetki.
  • Lisää joukkoon kookosmaito, raejuusto ja rahka.
  • Sulata mustaherukat, jos et käytä tuoreita ja painele niiden koostumus haarukalla rikki. Lisää puuron joukkoon. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa makeutusta.
  • Koristele halutessasi muutamalla mustaherukalla ja ripauksella kookoshiutaleita.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!