Mustaherukkatuorepuuro
1
annos30
minutesMustaherukat, siemenet ja mantelit ovat täyttävä sekä herkullinen yhdistelmä. Tuorepuuron voit tehdä jääkaappiin jo edellisenä iltana odottamaan aamua.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Aineosat
- naisen annos
10 g manteleita rouhittuna
5 g seesaminsiemeniä
5 g pellavansiemeniä
1 tl psylliumia
1 dl vettä
30 g kookosmaitoa
70 g raejuustoa
80 g rahkaa
80 g mustaherukoita
tarvittaessa makeutukseen esim. erytritolia
Päälle ripaus kookoshiutaleita
- miehen annos
15 g manteleita rouhittuna
10 g seesaminsiemeniä
10 g pellavansiemeniä
1 tl psylliumia
1 dl vettä
50 g kookosmaitoa
100 g raejuustoa
125 g rahkaa
100 g mustaherukoita
tarvittaessa makeutukseen esim. erytritolia
Päälle ripaus kookoshiutaleita
Ohjeet
- Sekoita keskenään rouhitut mantelit, pellavansiemenet, seesaminsiemenet, psyllium ja vesi. Anna turvota hetki.
- Lisää joukkoon kookosmaito, raejuusto ja rahka.
- Sulata mustaherukat, jos et käytä tuoreita ja painele niiden koostumus haarukalla rikki. Lisää puuron joukkoon. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa makeutusta.
- Koristele halutessasi muutamalla mustaherukalla ja ripauksella kookoshiutaleita.