Sinappikanankoivet

Annokset

4

annosta
Valmistusaika

1

hour 

30

minutes

Pinnalta rapeat ja sisältä mehevät broilerinkoivet sivellään suloisen makealla sinappikastikkeella. Sivele kastike koipien pintaan ja anna uunin hoitaa loput. Tämä herkullinen ateria syntyy vaivattomasti.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 1200 g kananpojan koipireisiä (maustamaton)

  • 2 rkl tuoretta timjamia

  • 3 kpl valkosipulinkynttä

  • 2 rkl juoksevaa hunajaa

  • 3 rkl dijoninsinappia

  • 20 g rypsiöljyä

  • 1 tl suolaa

  • 1/2 tl mustapippuria rouhittuna

  • salaatti naisen annos
  • 100 g salaattisekoitusta

  • 150 g kirsikkatomaatteja

  • 120 g fetaa (esim. persiljalla maustettuja kuutioita)

  • miehen annos
  • 2000 g kananpojan koipireisiä (maustamaton)

  • 3 rkl tuoretta timjamia

  • 4 kpl valkosipulinkynttä

  • 3 rkl juoksevaa hunajaa

  • 4 rkl dijoninsinappia

  • 30 g rypsiöljyä

  • 1 1/3 tl suolaa

  • 1 tl mustapippuria rouhittuna

  • salaatti miehen annos
  • 150 g salaattisekoitusta

  • 200 g kirsikkatomaatteja

  • 180 g fetaa (esim. persiljalla maustettuja kuutioita)

ohjeet

  • Nosta koivet uunivuokaan (vetoisuus 3 l) ja kuivaa koipien pinta talouspaperilla.
  • Hienonna timjami. Kuori ja hienonna valkosipulit. Sekoita pienessä kulhossa timjami, valkosipuli, hunaja, sinappi, öljy, suola ja pippuri. Sivele hunaja-sinappiseos koipien päälle.
  • Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Nosta vuoka uunin ylätasolle ja paista vielä noin 5 minuuttia, kunnes pinta rapeutuu.
  • Tee salaatti. Puolita tomaatit. Sekoita tomaatit salaattisekoitukseen ja lisää kuutioitu feta.
  • Syö tällä aterialla 1/4 koivista ja salaatista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!