Sinappikanankoivet
4
annosta1
hour30
minutesPinnalta rapeat ja sisältä mehevät broilerinkoivet sivellään suloisen makealla sinappikastikkeella. Sivele kastike koipien pintaan ja anna uunin hoitaa loput. Tämä herkullinen ateria syntyy vaivattomasti.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
1200 g kananpojan koipireisiä (maustamaton)
2 rkl tuoretta timjamia
3 kpl valkosipulinkynttä
2 rkl juoksevaa hunajaa
3 rkl dijoninsinappia
20 g rypsiöljyä
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria rouhittuna
- salaatti naisen annos
100 g salaattisekoitusta
150 g kirsikkatomaatteja
120 g fetaa (esim. persiljalla maustettuja kuutioita)
- miehen annos
2000 g kananpojan koipireisiä (maustamaton)
3 rkl tuoretta timjamia
4 kpl valkosipulinkynttä
3 rkl juoksevaa hunajaa
4 rkl dijoninsinappia
30 g rypsiöljyä
1 1/3 tl suolaa
1 tl mustapippuria rouhittuna
- salaatti miehen annos
150 g salaattisekoitusta
200 g kirsikkatomaatteja
180 g fetaa (esim. persiljalla maustettuja kuutioita)
ohjeet
- Nosta koivet uunivuokaan (vetoisuus 3 l) ja kuivaa koipien pinta talouspaperilla.
- Hienonna timjami. Kuori ja hienonna valkosipulit. Sekoita pienessä kulhossa timjami, valkosipuli, hunaja, sinappi, öljy, suola ja pippuri. Sivele hunaja-sinappiseos koipien päälle.
- Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Nosta vuoka uunin ylätasolle ja paista vielä noin 5 minuuttia, kunnes pinta rapeutuu.
- Tee salaatti. Puolita tomaatit. Sekoita tomaatit salaattisekoitukseen ja lisää kuutioitu feta.
- Syö tällä aterialla 1/4 koivista ja salaatista.