Korealainen katkarapumunakas

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

20

minutes

Korealainen katkarapumunakas nautitaan miedosti tulisen dipin kanssa.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 150 g katkarapuja (pakaste)

  • 4 kananmunaa

  • 2 rkl vettä

  • 1 tl suolaa

  • 4 kevätsipulia

  • 1 mieto punainen chili

  • 10 g öljyä

  • 10 g kuorittuja seesaminsiemeniä

  • Dippi naisen annos
  • 1/2 mieto punainen chili

  • 1 valkosipulinkynsi

  • 3/4 dl soijakastiketta

  • 2 rkl sitruunamehua

  • 10 g paahdettua seesamiöljyä

  • miehen annos
  • 200 g katkarapuja (pakaste)

  • 6 kananmunaa

  • 3 rkl vettä

  • 1 tl suolaa

  • 6 kevätsipulia

  • 1 mieto punainen chili

  • 15 g öljyä

  • 20 g kuorittuja seesaminsiemeniä

  • Dippi miehen annos
  • 1/2 mieto punainen chili

  • 1 valkosipulinkynsi

  • 3/4 dl soijakastiketta

  • 3 rkl sitruunamehua

  • 15 g paahdettua seesamiöljyä

ohjeet

  • Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Valmista ensin dippi. Hienonna chili ja kuorittu valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki dipin aineet keskenään.
  • Sekoita munat, vesi ja suola kulhossa.
  • Hienonna kevätsipulit varsineen. Poista chilistä siemenet ja hienonna se.
  • Kuumenna öljy pannulla. Kaada munaseos pannulle. Anna hyytyä noin 10 minuuttia lieden keskiteholla. Ripottele sitten päälle kevätsipuli, valutetut katkaravut ja chili. Anna vielä lämmetä hetki.
  • Ripottele lopuksi munakkaan päälle seesaminsiemeniä.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa munakkaasta ja dipistä.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!