Broilerpyörykät ja vihreitä kasviksia

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

30

minutes

Mehevät broilerpyörykät kätkee sisäänsä porkkanaraastetta. Pyöryköiden kanssa nautitaan pinaattia ja parsakaalia joka höystetään fetalla.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos broilerpyörykät
  • 300 g broilerin jauhelihaa tai 300 g vegejauhista (esim. next level tai Pirkka)

  • 1 dl porkkanaraastetta

  • 1 sipuli pilkottuna

  • 40 g mantelijauhetta

  • 1 tl suolaa

  • ,5 tl mustapippuria

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • (jos käytät vegejauhista, niin lisää ripaus psylliumia)

  • kasvikset naisen annos
  • 100 g pinaattia

  • 200 g parsakaalia

  • 10 g ruokaöljyä

  • 60 g fetajuustoa

  • miehen annos broilerpyörykät
  • 450 g broilerin jauhelihaa

  • 1 ,5 dl porkkanaraastetta

  • 1 sipuli pilkottuna

  • 60 g mantelijauhetta

  • 1 tl suolaa

  • ,5 tl mustapippuria

  • 1 ,5 tl valkosipulijauhetta

  • (jos käytät vegejauhista, niin lisää ripaus psylliumia)

  • kasvikset miehen annos
  • 100 g pinaattia

  • 300 g parsakaalia

  • 15 g ruokaöljyä

  • 90 g fetajuustoa

ohjeet

  • Sekoita keskenään broilerin jauheliha tai vegejauhis, porkkanaraaste, silputtu sipuli, mantelijauho ja mausteet keskenään. Pyörittele seoksesta lihapullia leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista kypsiksi 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.
  • Paista öljyssä pannulla pinaatti ja paloiteltu parsakaali.
  • Lisää juuri ennen tarjoilua fetajuusto.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!