Uunifetadippi ja paahdetut kasvikset
Annokset
2
annostaValmistusaika
25
minutesUunifetadippi on maukas ateria tai herkullinen tarjottava illanistujaisiin.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Aineosat
- uunifetadippi naisen annos
200 g salaattijuusto (rasvaa max 7%)
1 valkosipulinkynsi
10 g oliiviöljyä
1/2 - 1 tl chilihiutaleita
100 g creme fraiche (12%)
- kasvikset naisen annos
1 sydänsalaatti
150 g helmitomaatteja
150 g broccoliinia
10 g öljyä
3 rkl sitruunmehua
suolaa
pippuria
- uunifetadippi miehen annos
300 g salaattijuusto (rasvaa max 7%)
2 valkosipulinkynttä
15 g oliiviöljyä
1/2 - 1 tl chilihiutaleita
200 g creme fraiche (12%)
- kasvikset miehen annos
2 sydänsalaattia
200 g helmitomaatteja
200 g broccoliinia
15 g öljyä
3 rkl sitruunmehua
suolaa
pippuria
ohjeet
- Laita fetajuusto pienehkön uunivuoan keskelle. Kuori ja hienonna valkosipuli. Ripottele sipuli ja chili fetan päälle ja valuta öljy pinnalle. Nosta vuoka pellille leivinpaperille.
- Huuhtele kasvikset. Poista sydänsalaatista kanta ja leikkaa suikaleiksi. Levitä kasvikset pellille fetavuoan ympärille. Sekoita öljy, mehu, suola ja pippuri. Valuta mausteöljy kasvisten pinnalle.
- Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Kääntele kasviksia kerran kypsymisen aikana.
- Soseuta feta haarukalla. Sekoita ranskankerma fetaan. Tarjoa dippi kasvisten kanssa.