Curry-broilerpyörykät ja pikapinaatti
4
annosta30
minutesTämä annos valmistuu kädenkäänteessä ja maistuu herkulliselta. Broilerpyöryköihin ei tarvita useita mausteita kun currytahnassa on riittävästi makua. Pinaatti paistuu nopeasti pannulla ja mausteeksi riittää valkosipuli ja suola.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos broilerpyörykät
350 g broilerin- tai kananjauhelihaa tai 350 g vegejauhista (esim. Next level tai Pirkka)
1 kananmuna
2 rkl currytahnaa
ripaus suolaa
40 g juustoraastetta
- pikapinaatti naisen annos
2 valkosipulinkynttä
20 g oliiviöljyä
100 g lehtikaalia
150 g babypinaattia
ripaus suolaa
40 g parmesania
- miehen annos broilerpyörykät
500 g broilerin- tai kananjauhelihaa tai 500 g vegejauhista (esim. Next level tai Pirkka)
2 kananmunaa
3 rkl currytahnaa
ripaus suolaa
60 g juustoraastetta
- pikapinaatti miehen annos
3 valkosipulinkynttä
30 g oliiviöljyä
150 g lehtikaalia
300 g babypinaattia
ripaus suolaa
60 g parmesania
ohjeet
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Sekoita jauhelihan sekaan kananmuna, currytahna, juustoraaste ja ripaus suolaa.
- Pyörittele taikinasta lihapullia leivinpaperoidulle pellille.
- Paista pullia noin 15 minuuttia niin kauan, että ne ovat kypsiä ja hivenen ruskistuneita.
- Kuori ja hienonna valkosipuli. Revi lehtikaali irti kovista lehtiruodista.
- Kuullota valkosipulia hetki öljyssä pannulla. Lisää lehtikaali. Pyörittele lehtikaalia hetki pannulla.
- Lisää pannulle pinaatti ja paista pari minuuttia. Mausta ripauksella suolaa.
- Lisää päälle parmesan-lastuja ja -raastetta.
- Syö broilerpullat pikapinaatin kanssa.