Kolmen kerroksen vadelmasuklaakulho

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

15

minutes

Kolmessa kerroksessa makua jotka yhdistyessään takaavat aamuun täyteläisen makuelämyksen. 
Tällä aamiaisella jaksaa vaativampanakin päivänä.

Resepti noudattaa perusateria 2 ohjeistusta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • pohja naisen annos
  • 50 g kaurahiutaleita

  • 1 rkl kaakaojauhetta (makeuttamaton)

  • 1/2 dl mantelimaitoa (makeuttamaton)

  • 40 g maapähkinävoita

  • vadelmakerros naisen annos
  • 200 g vadelmia

  • (1 tl ksantaania)

  • rahkakerros naisen annos
  • 300 g rahkajogurttia

  • vaniljajauhetta

  • 1 rkl kaakaojauhetta (makeuttamaton)

  • 1 rkl erytritolia

  • 2 rkl vettä (lisää vähitellen että saat oikean koostumuksen)

  • pohja miehen annos
  • 80 g kaurahiutaleita

  • 1 1/2 rkl kaakaojauhetta (makeuttamaton)

  • 2/3 dl mantelimaitoa (makeuttamaton)

  • 60 g maapähkinävoita

  • vadelmakerros miehen annos
  • 300 g vadelmia

  • (1 tl ksantaania)

  • rahkakerros miehen annos
  • 500 g rahkajogurttia

  • vaniljajauhetta

  • 1 1/2 rkl kaakaojauhetta (makeuttamaton)

  • 1 1/2 rkl erytritolia

  • 3 rkl vettä (lisää vähitellen että saat oikean koostumuksen)

ohjeet

  • Sekoita kaikki pohjan ainekset yhteen.
  • Painele vuoan tai vaikka laakean pakastevuoan pohjalle.
  • Muussaa vadelmat. Jos käytät ulkomaisia pakastevadelmia, voit kuumentaa vadelmat ja ripauttaa sekaan teelusikallisen ksantaania, niin saat niistä hillomaisen. Anna silloin hetki vadelmien jäähtyä.
  • Levitä vadelmat pohjan päälle.
  • Sekoita rahkajogurtti ja vaniljajauhe. Levitä se vadelmahillon päälle.
  • Sekoita lopuksi kaakaojauhe, erytritoli ja vesi. Lisää vähitellen vettä että saat oikeanlaisen koostumuksen mikä valuu. Lisää se vielä rahkajogurtin päälle.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!