Tofu-kookoskeitto

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

25

minutes

Tämä herkullinen ja simppeli keitto valmistuu nopeasti.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 2 punasipulia

  • 1 rkl raastettua inkivääriä

  • 200 g broccoliinia eli varsiparsakaalia

  • 10 g öljyä

  • 1 1/2 rkl soijakastiketta

  • 1 rkl chilikastiketta (esim. shirarachaa)

  • 20 g maapähkinävoita tai tahinia

  • 5 dl kasvislientä

  • 2 dl kookosmaitoa (8%)

  • 300 g tofua

  • 2 vartta kevätsipulia

  • miehen annos
  • 3 punasipulia

  • 1 1/2 rkl raastettua inkivääriä

  • 300 g broccoliinia eli varsiparsakaalia

  • 15 g öljyä

  • 2 rkl soijakastiketta

  • 1 !/2 rkl chilikastiketta (esim. shirarachaa)

  • 30 g maapähkinävoita tai tahinia

  • 7 dl kasvislientä

  • 3 dl kookosmaitoa (8%)

  • 450 g tofua

  • 3 vartta kevätsipulia

ohjeet

  • Kuullota sipulit ja inkivääri pannulla öljyssä, lisää broccoliinit, maapähkinävoi, soija- ja chilikastike, kasvisliemi sekä kookosmaito. Keitä keskilämmöllä noin 15 minuuttia.
  • Kuivaa tofu talouspaperilla ja kuutioi. Halutessasi tofuun rapean pinnan voit pyöräyttää kuutiot pannulla ennen lisäämistä keittoon.
  • Hienonna kevätsipulit ja lisää keiton päälle.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!