Mansikkapannari

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

40

minutes

Sopivasti makea mansikkapannari aloittaa aamun herkullisesti.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 150 g rahkaa

  • 2 kananmunaa

  • 20 g mantelijauhoa

  • 10 g rypsiöljyä

  • ripaus vaniljajauhetta ja suolaa

  • halutessi makeutta erytritolia

  • 100 g mansikoita

  • 20 g mantelilastuja

  • miehen annos
  • 250 g rahkaa

  • 3 kananmunaa

  • 30 g mantelijauhoa

  • 15 g rypsiöljyä

  • ripaus vaniljajauhetta ja suolaa

  • halutessi makeutta erytritolia

  • 150 g mansikoita

  • 30 g mantelilastuja

ohjeet

  • Sekoita rahka ja kananmunat.
  • Lisää mantelijauhot, rypsiöljy, ripaus suolaa ja vaniljajauhetta.
  • Lisää halutessasi makeutta erytritolia.
  • Sekoita hyvin ja kaada uunivuokaan (halkaisija noin 20 cm).
  • Viipaloi mansikat ja lisää päälle.
  • Ripottele päälle vielä mantelilastuja.
  • Paista uunissa keskitasolla 200 asteessa noin 20-30 minuuttia niin että pannukakku on hyytynyt.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!