Mansikkapannari
Annokset
2
annostaValmistusaika
40
minutesSopivasti makea mansikkapannari aloittaa aamun herkullisesti.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
150 g rahkaa
2 kananmunaa
20 g mantelijauhoa
10 g rypsiöljyä
ripaus vaniljajauhetta ja suolaa
halutessi makeutta erytritolia
100 g mansikoita
20 g mantelilastuja
- miehen annos
250 g rahkaa
3 kananmunaa
30 g mantelijauhoa
15 g rypsiöljyä
ripaus vaniljajauhetta ja suolaa
halutessi makeutta erytritolia
150 g mansikoita
30 g mantelilastuja
ohjeet
- Sekoita rahka ja kananmunat.
- Lisää mantelijauhot, rypsiöljy, ripaus suolaa ja vaniljajauhetta.
- Lisää halutessasi makeutta erytritolia.
- Sekoita hyvin ja kaada uunivuokaan (halkaisija noin 20 cm).
- Viipaloi mansikat ja lisää päälle.
- Ripottele päälle vielä mantelilastuja.
- Paista uunissa keskitasolla 200 asteessa noin 20-30 minuuttia niin että pannukakku on hyytynyt.