Mustaherukkapannarit
Annokset
1
annosValmistusaika
30
minutesPannarit voi valmistaa myös täysin munattomasti ja silti ne sisältävät runsaasti proteiinia. Ihana mustaherukka tuo pannareihin lisää makua.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
150 g rahkajogurttia
25 g vehnä- tai kaurajauhoja
1/2 tl psylliumia
1/3 tl leivinjauhetta
1/3 tl soodaa
1 rkl erytritolia
ripaus suolaa
50 g mustaherukoita
10 g rypsiöljyä paistamiseen
päälle 50 g mustaherukoita ja muita marjoja
- miehen annos
250 g rahkajogurttia
40 g vehnä- tai kaurajauhoja
1/2 tl psylliumia
1/3 tl leivinjauhetta
1/3 tl soodaa
1 rkl erytritolia
ripaus suolaa
75 g mustaherukoita
15 g rypsiöljyä paistamiseen
päälle 75 g mustaherukoita ja muita marjoja
ohjeet
- Sekoita jauhoihin leivinjauhe, psyllium ja sooda. Vispilöi jauhoseos jogurtin sekaan. Mausta taikina erytritolilla ja ripauksella suolaa. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia huoneenlämmössä.
- Sekoita mustaherukat taikinan joukkoon. Paista taikinasta pannukakkuja öljyssä pikkulettupannulla.
- Syö marjojen kanssa.