Mustaherukkapannarit

Annokset

1

annos
Valmistusaika

30

minutes

Pannarit voi valmistaa myös täysin munattomasti ja silti ne sisältävät runsaasti proteiinia. Ihana mustaherukka tuo pannareihin lisää makua.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 150 g rahkajogurttia

  • 25 g vehnä- tai kaurajauhoja

  • 1/2 tl psylliumia

  • 1/3 tl leivinjauhetta

  • 1/3 tl soodaa

  • 1 rkl erytritolia

  • ripaus suolaa

  • 50 g mustaherukoita

  • 10 g rypsiöljyä paistamiseen

  • päälle 50 g mustaherukoita ja muita marjoja

  • miehen annos
  • 250 g rahkajogurttia

  • 40 g vehnä- tai kaurajauhoja

  • 1/2 tl psylliumia

  • 1/3 tl leivinjauhetta

  • 1/3 tl soodaa

  • 1 rkl erytritolia

  • ripaus suolaa

  • 75 g mustaherukoita

  • 15 g rypsiöljyä paistamiseen

  • päälle 75 g mustaherukoita ja muita marjoja

ohjeet

  • Sekoita jauhoihin leivinjauhe, psyllium ja sooda. Vispilöi jauhoseos jogurtin sekaan. Mausta taikina erytritolilla ja ripauksella suolaa. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia huoneenlämmössä.
  • Sekoita mustaherukat taikinan joukkoon. Paista taikinasta pannukakkuja öljyssä pikkulettupannulla.
  • Syö marjojen kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!