Caponata ja savukalaa

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

30

minutes

Caponataan upotetaan reippaasti kasviksia. Öljy tuo italialaiselle ruoalle täyteläisyyttä ja nostaa kasvisten aromit kunnolla esille.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos caponata
  • 1/2 munakoiso

  • 1/2 kesäkurpitsa

  • 1 paprika

  • 2 tomaattia

  • 1 sipuli

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 20 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 400 g yrteillä maustettua tomaattimurskaa

  • 1/2 tl suolaa

  • 1 sitruunan mehu

  • 70 g oliiveja

  • 2 rkltkapriksia

  • lisäksi naisen annos
  • 300 g savulohta

  • miehen annos caponata
  • 1 munakoiso

  • 1 kesäkurpitsa

  • 1 paprika

  • 3 tomaattia

  • 1 sipuli

  • 3 valkosipulinkynttä

  • 30 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 400 g yrteillä maustettua tomaattimurskaa

  • 1/2 tl suolaa

  • 2 sitruunan mehu

  • 100 g oliiveja

  • 3 rkltkapriksia

  • lisäksi miehen annos
  • 450 g savulohta

ohjeet

  • Huuhtele kasvikset. Leikkaa munakoiso, kesäkurpitsa, paprika ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyssä paistokasarissa muutama minuutti. Lisää loput kasvikset. Paista sekoitellen 5–10 minuuttia.
  • Sekoita joukkoon tomaattimurska. Mausta suolalla ja sitruunamehulla. Lisää valutetut oliivit ja kaprikset.
  • Anna hautua kannen alla hiljalleen poristen 10–15 minuuttia. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla.
  • Syö savukalan kanssa.
  • Ps. tässä jää rasvat vähän mataliksi ja voit ottaa jälkkäriksi vaikka palan suklaata.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!