Juustoperunat

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

1

hour 

Helppo ja maukas ateria syntyy keitetyistä perunoista ja tomaateista. Mukaan sekoitetaan juustoa ja yrttejä. Voit joko grillata tai paistaa kasvikset.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 240 g perunoita keitettynä

  • 400 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja

  • 2 kesäsipulia varsineen

  • 20 g oliiviöljyä

  • 1/4 tl suolaa

  • 1/4 tl mustapippuria

  • 1 rkl kuivattuja yrttejä (esim. oregano, basilika)

  • 200 g salaattijuustoa 3-7% (fetan tyyppinen juusto)

  • miehen annos
  • 380 g perunoita keitettynä

  • 400 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja

  • 3 kesäsipulia varsineen

  • 30 g oliiviöljyä

  • 1/4 tl suolaa

  • 1/3 tl mustapippuria

  • 1 ,5 rkl kuivattuja yrttejä (esim. oregano, basilika)

  • 300 g salaattijuustoa 3-7% (fetan tyyppinen juusto)

ohjeet

  • Leikkaa keitetyt perunat puoliksi ja tarvittaessa puolikkaat vielä halki.
  • Öljyä grillinkestävä vuoka. Levitä perunat vuokaan. Lisää tomaatit sekä lohkottu kesäsipuli. Säästä sipulin varret.
  • Sekoita pienessä kulhossa mausteet ja öljy. Valuta maustettu öljy vuokaan kasvisten päälle ja sekoita.
  • Sekoita mukaan juusto.
  • Grillaa noin 15 minuutta tai kunnes kasvikset ovat saaneet hieman paahteista väriä. Voit myös valmistaa ruoan uunissa 220 asteessa noin 15 minuuttia.
  • Viimeistele ruoka hienonnetuilla kesäsipulin varsilla.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!