Grillattu nektariinisalaatti

Annokset

4

annosta
Valmistusaika

30

minutes
Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 400 g kanan paistileikkeitä tai 400 g tofua

  • 10 g öljyä

  • 1/2 tl suolaa

  • 1 tl provencale-mausteseosta

  • salaatti naisen annos
  • 200 g nektariinia

  • 1 kurkku

  • 50 g babypinaattia

  • 100 g pehmeää vuohenjuustoa

  • kastike naisen annos
  • 20 g öljyä

  • 1 tl suolaa

  • 1/2 sitruunan mehu

  • 1 rkl valkoviinietikkaa

  • 1/2 tl mustapippuria

  • miehen annos
  • 600 g kanan paistileikkeitä tai 600 g tofua

  • 15 g öljyä

  • 1 tl suolaa

  • 1 ,5 tl provencale-mausteseosta

  • salaatti miehen annos
  • 300 g nektariinia

  • 1 kurkku

  • 80 g babypinaattia

  • 150 g pehmeää vuohenjuustoa

  • kastike miehen annos
  • 30 g öljyä

  • 1 ,5 tl suolaa

  • 1 sitruunan mehu

  • 2 rkl valkoviinietikkaa

  • 1/2 tl mustapippuria

ohjeet

  • Sekoita öljy, suola ja provencale mausteseos. Sivele se kanan tai viipaloidun tofun pintaan.
  • Viipaloi nektariinit ja poista kivet.
  • Kuutioi kurkku.
  • Sekoita kaikki kastikkeen ainekset yhteen.
  • Grillaa tai paista pannulla kanat sekä nektariinit.
  • Yhdisitä kurkku, pinaatti sekä grillatut nektariinit. Kaada päälle kastike ja sekoittele vähän.
  • Nostele vuohenjuustoa kasoiksi päälle.
  • Syö yhdessä grillattujen tai paistettujen kanaleikkeiden tai tofun kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!