Tofusalaatti persikoilla ja valkohomejuustolla
2
annosta30
minutesTässä helppotekoisessa salaatissa maistuu sopusoinnussa suolainen ja makea sekä valkohomejuuston tuoma pehmeä aromi.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
erilaisia salaatteja, esim. rucolaa, jäävuori- ja lehtisalaattia
0,5-1 kpl persikkaa lohkoina
40 g valkohomejuustoa siivuina
200 g jalotofua (marinoitu)
10 g ruokaöljyä
- Kastike naisen annos
10 g ruokaölljyä
10 g sinappia
10 g balsamiviinietikkaa
0,5 tl suolaa
0,25 tl mustapippuria
0,25 tl valkosipulijauhetta
0,25 tl sipulijauhetta
- miehen annos
erilaisia salaatteja, esim. rucolaa, jäävuori- ja lehtisalaattia
1 kpl persikkaa lohkoina
60 g valkohomejuustoa siivuina
300 g jalotofua (marinoitu)
10 g ruokaöljyä
- kastike miehen annos
20 g ruokaöljyä
15 g sinappia
15 g balsamiviinietikkaa
0,5-1 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
0,5 tl valkosipulijauhetta
0,5 tl sipulijauhetta
ohjeet
- Kuutioi persikka ja leikkaa valkohomejuusto siivuiksi. Asettele (laakeaan) kulhoon pilkotut salaatit, persikat ja valkohomejuustosiivut. Leikkaa tofu kuutioiksi ja paista n. 5 minuuttia ruokaöljyssä. Lisää tofukuutiot salaatin päälle.
- Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.