Tofusalaatti persikoilla ja valkohomejuustolla

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

30

minutes

Tässä helppotekoisessa salaatissa maistuu sopusoinnussa suolainen ja makea sekä valkohomejuuston tuoma pehmeä aromi.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • erilaisia salaatteja, esim. rucolaa, jäävuori- ja lehtisalaattia

  • 0,5-1 kpl persikkaa lohkoina

  • 40 g valkohomejuustoa siivuina

  • 200 g jalotofua (marinoitu)

  • 10 g ruokaöljyä

  • Kastike naisen annos
  • 10 g ruokaölljyä

  • 10 g sinappia

  • 10 g balsamiviinietikkaa

  • 0,5 tl suolaa

  • 0,25 tl mustapippuria

  • 0,25 tl valkosipulijauhetta

  • 0,25 tl sipulijauhetta

  • miehen annos
  • erilaisia salaatteja, esim. rucolaa, jäävuori- ja lehtisalaattia

  • 1 kpl persikkaa lohkoina

  • 60 g valkohomejuustoa siivuina

  • 300 g jalotofua (marinoitu)

  • 10 g ruokaöljyä

  • kastike miehen annos
  • 20 g ruokaöljyä

  • 15 g sinappia

  • 15 g balsamiviinietikkaa

  • 0,5-1 tl suolaa

  • 0,5 tl mustapippuria

  • 0,5 tl valkosipulijauhetta

  • 0,5 tl sipulijauhetta

ohjeet

  • Kuutioi persikka ja leikkaa valkohomejuusto siivuiksi. Asettele (laakeaan) kulhoon pilkotut salaatit, persikat ja valkohomejuustosiivut. Leikkaa tofu kuutioiksi ja paista n. 5 minuuttia ruokaöljyssä. Lisää tofukuutiot salaatin päälle.
  • Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!