Täytetyt paprikat juustotäytteellä
4
annosta1
hourPaprikat täytetään tällä kertaa ihanan täyteläisellä juusto-pinaatti-tomaatti-täytteellä.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Aineosat
- naisen annos
4 isoa paprikaa
20 g öljyä
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
ripaus suolaa
300 g pakastepinaattia
400 g salaattijuustoa 3-7% (fetan tyyppinen juusto)
200 g tomaattia
2 tl kuivattua minttua / oreganoa tai basilikaa
ripaus mustapippuria
120 g juustoraastetta
- miehen annos
6 isoa paprikaa
30 g öljyä
1 punasipuli
4 valkosipulinkynttä
ripaus suolaa
300 g pakastepinaattia
600 g salaattijuustoa 3-7% (fetan tyyppinen juusto)
300 g tomaattia
3 tl kuivattua minttua / oreganoa tai basilikaa
ripaus mustapippuria
180 g juustoraastetta
ohjeet
- Kuori ja hienonna sipulit.
- Kuullota sipulit pannulla öljyssä.
- Lisää pinaatti (jos pinaatti on jäässä, anna sulaa rauhassa miedolla lämmöllä).
- Pilko tomaatit ja lisää pannulle.
- Murustele salaattijuusto pieneksi ja lisää pannulle.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Halkaise paprikat, poista siemenkota ja huuhtele lopuksi veden alla.
- Lusikoi täyte sisään.
- Laita paprikat uunivuokaan ja kypsennä 200° c asteessa noin 30 minuuttia.
- Nosta vuoka uunista, ripottele päälle juustoraastetta ja kypsennä uunissa vielä noin 10 minuuttia.