Täytetyt paprikat juustotäytteellä

Annokset

4

annosta
Valmistusaika

1

hour 

Paprikat täytetään tällä kertaa ihanan täyteläisellä juusto-pinaatti-tomaatti-täytteellä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 4 isoa paprikaa

  • 20 g öljyä

  • 1 punasipuli

  • 2 valkosipulinkynttä

  • ripaus suolaa

  • 300 g pakastepinaattia

  • 400 g salaattijuustoa 3-7% (fetan tyyppinen juusto)

  • 200 g tomaattia

  • 2 tl kuivattua minttua / oreganoa tai basilikaa

  • ripaus mustapippuria

  • 120 g juustoraastetta

  • miehen annos
  • 6 isoa paprikaa

  • 30 g öljyä

  • 1 punasipuli

  • 4 valkosipulinkynttä

  • ripaus suolaa

  • 300 g pakastepinaattia

  • 600 g salaattijuustoa 3-7% (fetan tyyppinen juusto)

  • 300 g tomaattia

  • 3 tl kuivattua minttua / oreganoa tai basilikaa

  • ripaus mustapippuria

  • 180 g juustoraastetta

ohjeet

  • Kuori ja hienonna sipulit.
  • Kuullota sipulit pannulla öljyssä.
  • Lisää pinaatti (jos pinaatti on jäässä, anna sulaa rauhassa miedolla lämmöllä).
  • Pilko tomaatit ja lisää pannulle.
  • Murustele salaattijuusto pieneksi ja lisää pannulle.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Halkaise paprikat, poista siemenkota ja huuhtele lopuksi veden alla.
  • Lusikoi täyte sisään.
  • Laita paprikat uunivuokaan ja kypsennä 200° c asteessa noin 30 minuuttia.
  • Nosta vuoka uunista, ripottele päälle juustoraastetta ja kypsennä uunissa vielä noin 10 minuuttia.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!