Täytetyt herkkusienet ja kyljykset
Annokset
2
annostaValmistusaika
30
minutesTäytämme herkkusienet pestolla ja fetalla. Täyettyjen herkkusienien kaveriksi tehdään kyljyksiä mitkä myös sivellään pestolla.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
6 isoa herkkusientä
- naisen annos fetatäyte
40 g fetajuustoa
1/2 ruukku basilikaa
- naisen annos pestotäyte
30 g (arrabbiata)pestoa
1/3 kesäkurpitsa
- kyljykset
200 g kyljyksiä tai 200 g tofua
30 g (arrabbiata)pestoa
- miehen annos
8 isoa herkkusientä
- miehen annos fetatäyte
60 g fetajuustoa
1/2 ruukku basilikaa
- miehen annos pestotäyte
40 g (arrabbiata)pestoa
1/3 kesäkurpitsa
- kyljykset miehen annos
300 g kyljyksiä tai 300 g tofua
40 g (arrabbiata)pestoa
ohjeet
- Pyyhi sienet tarvittaessa talouspaperilla puhtaaksi ja poista kannat.
- Valmista feta-basilikatäyte: Murenna feta kulhoon. Sekoita joukkoon hienonnettu basilika. Täytä puolet sienistä täytteellä.
- Tee pestotäyte: raasta kesäkurpitsa ja sekoita pesto raasteeseen. Jos käytät arrabbiatapestoa, niin huomioi, että se on hivenen tulista eli annostele sen mukaan kuinka tulisia sienistä haluat.
- Sivele myös kyljykset tai viipaloitu tofu pestolla.
- Grillaa sienet ja kyljykset kypsiksi tai kypsennä ne 250-asteisen uunin ylätasolla 10–15 minuuttia sienten koosta riippuen.