Täytetyt herkkusienet ja kyljykset

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

30

minutes

Täytämme herkkusienet pestolla ja fetalla. Täyettyjen herkkusienien kaveriksi tehdään kyljyksiä mitkä myös sivellään pestolla.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 6 isoa herkkusientä

  • naisen annos fetatäyte
  • 40 g fetajuustoa

  • 1/2 ruukku basilikaa

  • naisen annos pestotäyte
  • 30 g (arrabbiata)pestoa

  • 1/3 kesäkurpitsa

  • kyljykset
  • 200 g kyljyksiä tai 200 g tofua

  • 30 g (arrabbiata)pestoa

  • miehen annos
  • 8 isoa herkkusientä

  • miehen annos fetatäyte
  • 60 g fetajuustoa

  • 1/2 ruukku basilikaa

  • miehen annos pestotäyte
  • 40 g (arrabbiata)pestoa

  • 1/3 kesäkurpitsa

  • kyljykset miehen annos
  • 300 g kyljyksiä tai 300 g tofua

  • 40 g (arrabbiata)pestoa

ohjeet

  • Pyyhi sienet tarvittaessa talouspaperilla puhtaaksi ja poista kannat.
  • Valmista feta-basilikatäyte: Murenna feta kulhoon. Sekoita joukkoon hienonnettu basilika. Täytä puolet sienistä täytteellä.
  • Tee pestotäyte: raasta kesäkurpitsa ja sekoita pesto raasteeseen. Jos käytät arrabbiatapestoa, niin huomioi, että se on hivenen tulista eli annostele sen mukaan kuinka tulisia sienistä haluat.
  • Sivele myös kyljykset tai viipaloitu tofu pestolla.
  • Grillaa sienet ja kyljykset kypsiksi tai kypsennä ne 250-asteisen uunin ylätasolla 10–15 minuuttia sienten koosta riippuen.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!